Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye satılık 1998 model BMW 3.16i

Resim koyabilecekmisiniz? Birde fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?

sahibinden com a gir orada var resim engelliden engelliye bmw yaz hemen gelir yer ankara

Gerçek alıcıysan fiyatta bir şeyler yapabilirim sahibinden .com a gir orada var ankara plakalı eu 2729

ilan numarasını yazar mısın yada direk linkini at değerlendirmek isteyen insanlar hemen bakar bu sayede daha çok kişi ziyaret eder :)

Heiliger;

Ya kardeş gerçek satıcıysan neden tam bilgilerini veya tam linki vermiyorsunda millete git bilmem nereden bak diyorsun?

1993 model
km 15000 doğrumu bu.
birde bu aracı alsak ne zaman satabilme durumumuz olacak. 2018 yılındamı

biri bmw mi dedi işte teklif

1995 3,16i full artu full 2006 yılında girişli 1995 model servis bakımlı 14.750,00 tl araç trabzonda 260 binde ilgililere duyrulur seçenek iki ful servis bakımlı opel astra 98 sanruf hariç ful bir araç 147 binde 13,000,00 tl araçlara expert yapılır garanti verilir ciddi alıcılara resim veya 3g aracılığıyla dösterilebilir opel gümrüksüz olup bugun alıp yarın satabilirsiniz bmw gümrüklüdür 4 yıl sonra gümrükten düşer saygılarımla iletişim 533 747 32 06

eee araba arayan yokmu

ilk gelen alır gitti gidiyor

Heiliger;
kardeş 1993 model 18 yıllık araç 15.000 km'de mi?
yoksa sıfır hatası mı var?
daha önce de sorulmuş yanıt vermemişsiniz...

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum çoktandır buraya giremedim ve nasıl olduysa racaım 1993 yazılmış yada ben farkına varmadan yazmışım her neyse araç 1998 model ve gerçek alıcıya son fiyatım 14000 dir sahibnden com da ki fiyat önemli değil dikkate almayın

Üst Alt