Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye satılık 2010 model Opel Astra

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2010 astra sedan 111.yıl full donanım.engelliye satmaya düşünüyorum.lpg var, landirenzo marka.65.000 km de araç.fiyatı kaç diyececiğimi bilmiyorum.piyasası ve engelliye uygun nasıl olacaksa beraber karar verelim.elden gaz fren tertibatı var.
darbe vuruk değişen parçası yok aracın.bakımları yetkili serviste yapıldı.
Opel Astra 4 kapılı: Birçok çeşide sahip kompakt sınıfı araba - Opel Türkiye
renk linlteki renktir.

Kardeş fiyatını söyle bizim bir arkadaş arıyordu.fiyat konusunu hep söylerler.

MUHENDIS;

hocam inanın bu aracın ikinci el fiyatları nerededir araştırmadım.sahibinden.com abakalım siz de bakın.sahibinden com da 32000-360000 arası.ama ben tutupda 36.000 demiycem tabii.

garraro kardeşim aracın modeli özellikleri ne otomatik mi düz vitesmi vermiş olduğun stede aracın otomativ vitesli için 0 41.775,00 tl bunun bize gelişi ötv siz hali 29.839,00 tl gelir yıl sonu indirmileriyle birlikte bu aracı 28.000,00 alırsın sen şimdi fiyat iste aracın için

bir şey sormak istiyorum bende ötv indirimli araç aldım ve ruhsatın maliye tarafından veya başka bir yer tarafından ruhsatta bulunan araç üzerinde hak menfati bulunan kısmında herhangi şerh yok acaba sizin aracınızda durum böyle mi. ruhsatta veya başka bir yerde şerh var mı.merakımdan soruyorum.

ÖZÜRLÜN ÇİLESİ;
araç otomatik vites.yağmur, park, far sensörü var.donanım full.
25.000 nasıl?

merhaba aracı sadece engelliler mi alabilir? ayrıca ilan yada özellik detayları varmı? link atarsan sevinirim.

Üst Alt