Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye sınırsız vınn bağlantısı var mı?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar ben laptobuma vınn almak ıstıyorum sızlerden yardım ıstıyorum ben arastırdım bıraz sınırsız bulamadım sızın teklıflerınızı beklıyorum....

Sınırsız vınndan önce cevabını bulacağınız soru" hangi vınn benim bulunduğım yerde daha iyi çeker" olmalı ...

evet bu konuyla ilgi herseyı sizlerden öğrenmek istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum....

Üç GSM şirketininde Müşteri Hizmetlerini arayıp kalacağınız yerdeki 3G çekim gücünü öğrenmeden kesinlikle almayın.

Ben Faturalı Vodemnet'in 1 Haftalık Paketini kullanıyorum, 1 haftalık (7gün) paket ücreti 12 TL ve kota sorunuda yok ama sadece haftalık kullanım miktarı 1gb aştı mı bağlantı hızı 7,2mb dan 126 kb düşüyor :) Köyde olmama rağmen de 3g kullanıyorum :)

Turkcell in o yere göğe sığdıramadığı 3G sini kullandım bi dönem..Adı 3G de ben hiç 3G olarak kullanamadım çekmedi 4 çeker 3G..:p iade ettim.. Bir dönem avea nın 3G sini kullandım kota aşımından illallah geldi..Çekişi iyiydi ama..Şuan ttnet 3G var deneme aşamasındayım iyi çekiyor ama bakalım kotayı ne yapıcaz..:confused:

hala karar veremedim hangisini alsam kotalı mı kotasız mı ama galıba kotasız vınn yok...

Var, neden olmasın. Sitelerinden araştırın hepsinin sınırsızıda var..

peki diyelimki sınırsız aldık engelli indirimi uyguluyorlar mı biliyosunuz engelli indirimi çıktı artık...

O engelli indirimi sadece ttnet de var..3G lerde olduğunu zannetmiyorum..

ttnet 3 G var bende... 1 GB kullanım 9 tl kullan yada kullanma bu 1GB ödüyorsun ,1 GB 'ı aştığında 4GB 'a kadar 29 tl

bölgendeki avea 3g çekim gücüne bağlı, sinyal zayıfsa bedavada verseler işine yaramaz

bölgendeki avea 3g çekim gücüne bağlı, sinyal zayıfsa bedavada verseler işine yaramaz

Geçen metrodayım akrabamın vodofone ı çekmiyor. Benim türkcell metroda çekiyor. Eve geldim evde türkcel çekmiyor.

Bide kalkmışlar dağın başında çekiyor diye reklam yapıyorlar.

Bence çekiyor mekiyor hikaye.. Siz kesenize en uygun operatör hangisi ise onu kullanın...:eek:

Valla avea nın iptal ettirdiğim vınn'ı hala bende 5 kuruş para ödemiyorum çekmiyoda ama var elimde ..:) bi işe yaramıyo yani..:)

Bendede türkcell hattı var. Sabit hat ücreti az alıyor diye duruyor. Telefonla çok konuşsam hemen hattımı değiştiririm.
Valla evin yarısında çekmiyor. Konuşmak için evin öbür yarısına geçmem gerekiyor:eek:
Yanlış anlaşılmasın dağ başında falan yaşamıyorum. Şehrin göbeğinde çekmiyor:eek:

İşte dediğimiz tam da o ucuz olsun evet ama evinizin her noktasında da güzel çeksin ki sorunsuz internete bağlanın yoksa 3G yerine edge hızıyla bi sayfanın açılması için bi 5 dk ka beklersiniz..

En yakın vericiye 15km uzakta olan köyümde şuan vodafone 3g kullanıyorum :) Sinyal derecesi 1 ama 3g hızında bi sorun olmuyo sadece bağlantıda sinyal az oluşundan arada kesilmeler oluyo ama olsun :)

O vakit şöyle yap:) ne alırsan al ama 12aylık ya da 24 aylık sözleşmesi olmayan her an vazgeçebileceğin bi vınn olsun:)

sınırsız almak istiyorum ama çok pahalı yokmu önerebileceğiniz bişeyler....

7,2 mb dan 126 kb 'a düşüyor hız:) ya kota sorunu yaşamıyosan hız sorunu yaşıyorsun 48 lirayı vereceksem ve evde kullanacaksam vınn aklıma en son gelecek seçenek olur..Tabii tercihlere saygılıyız..

Adsl yok köyde, yazın mecburen kullanıyorum yoksa uğraşılmaz :)

vınnn mı? bana kise vınn demesin :D hiçbir zaman tercih etmem bi kere ağzım yandı :D

arkadaslar bılıyosunuz kı engellıye %25 ınternet ındırımı geldı bu ındırım vınnda da gecerlı mı?

Üst Alt