Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye taşınma yardımı yapılıyor mu?

DNZBNK

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar emekli oldum ve kayseriye taşınmak istiyorum devlet bu konuda nakliye desteği veriyormu engellilere..

syg

Hee hee veriyor:D . İstanbul `da olsan ve Kayseri `ye taşınacağım bir daha İstanbul`a dönmeyeceğim ddurumum yok de hemen seni paketliyorlar. Ama bir daha geri dönmemek şartıyla .
İstanbul`da sadece ölmek bedava belediye kaldırıyor.

iron doğru diyorsun değil mi sanki biraz makara yapıyormuşsun gibi :)

ayrıca nereye başvuru yapılıyor..

bu siteyi yöneten yok galiba nerde bu beyler hanımlar

öyle bir yardım türü yok arkadaşım kendi imkanlarınla yapman lazım ama kesin olmamakla birlikte valilikten bilgi almayı denemekte fayda var bellimi olur olurmu olur denemekte fayda var malum TÜRKİYE de ağlamayana meme yok

Kardeşim ben İstanbul için bu yardımın yapıldığını biliyorum . Antalya `ya ve başka şehirler için taşınma yardımı yapılıyor demiyorum . Her şehrin belediyesi farklı çalışır örenek istanbul `da ulaşım parasız Ankara `da paralı. DNZBNK kardeşim ,sen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`e git durumum yok de seni özel arabasıyla taşır. Bir yakının ölse beş kuruş para almadan cenazeni kaldırıyorlar. İstanbul çok kalabalık artık birilerin gidip birdaha geri gelmemesi İstanbul Belediyesininde işine gelir.

teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için :)

Üst Alt