Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hee hee veriyor . İstanbul `da olsan ve Kayseri `ye taşınacağım bir daha İstanbul`a dönmeyeceğim ddurumum yok de hemen seni paketliyorlar. Ama bir daha geri dönmemek şartıyla .
İstanbul`da sadece ölmek bedava belediye kaldırıyor.
öyle bir yardım türü yok arkadaşım kendi imkanlarınla yapman lazım ama kesin olmamakla birlikte valilikten bilgi almayı denemekte fayda var bellimi olur olurmu olur denemekte fayda var malum TÜRKİYE de ağlamayana meme yok
Kardeşim ben İstanbul için bu yardımın yapıldığını biliyorum . Antalya `ya ve başka şehirler için taşınma yardımı yapılıyor demiyorum . Her şehrin belediyesi farklı çalışır örenek istanbul `da ulaşım parasız Ankara `da paralı. DNZBNK kardeşim ,sen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`e git durumum yok de seni özel arabasıyla taşır. Bir yakının ölse beş kuruş para almadan cenazeni kaldırıyorlar. İstanbul çok kalabalık artık birilerin gidip birdaha geri gelmemesi İstanbul Belediyesininde işine gelir.