Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye yardım yok her konuda engelliye engel var

Murat muratt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelliye engel olmamalı.
zaten adam engelli. kimsesiz engelliler çifte engelli sayılır. Hükümet bunlara çok dikkat etmelidir. Küçük ilçeler köy gibi sayılırlar... bedava binecek otobüs yok.engelli vakıfları yok asıl buradaki engellilere çare olunmalı.ilçem boyuna 5 km uzunlukta gitmek dönmek 10km yapar hani kolaylık var idi.kolaylık şehirlere tek var.buralarda zorluk var.panik atak ve agresiflik beni işsiz bırakıyor bir iş yerinde fazla dayanamıyorum panikleyip çok çalışıyorum ve bendede sırtımda fıdık var.beden çökünce işten çok sürmeden ayrılmak zorunda kalıyorum.%80nekadar engelliyse %40 'ın bundan kalır tarafı yoktur.memleket küçük adın çıkarsa panik atak diye birdaha kimse iş vermiyor.burda fabrika yok.işveren panik atak nedir ne yapar bilmiyor korktuğumdan iş vermiyor.

Atalarımız önce düşene bir yardım ederdi.önce düşeni ayağa kaldırmayı düşünmeliyiz nasıl olurda düşmüşü kaldırırken yardım beklersiniz.adam zaten engelli aç ayakta duramıyor.hele bir adamı bir doğrultalım sonra medet umalım.ayakta durmasını beceremeyen bebekten medet ummaya benziyor bu olay. Hükümet önce ayağa kaldırmasını bilmeli.ekonomi zayıfla faizi indirmeyen bankadan almasını bilmelidir. Yoksa askeriye kışlasına küçük fabrika kurmalı her asker bir saat çalışmalı.

Neymiş efendim engellilere yüksek para verilse engelliler çalışmazmış.yahu hükümet böyle az aylık az vergi indirimi yaparsa engellinin midesini aklını zihnini hayalini az para yardımıyla Zaten sizler aç bırakaraktan engelli hale getiriyorsunuz.aç ayı iş arayamaz aç ayı oynamaz aç ayının aklıda çalışmaz. Önce devlet yardım etmeli.çalışan engelliye daha çok ödemeliki adam çalışsın 350 tl aylıkmı olur anca bir deri ayakkabı gelir.eskiden babam bize deri ayakkabı alabiliyordu ama şimdi bana hayal oldu.

Üst Alt