Ben normal kpss ile meb'e düz memur olarak atandım yaklaşık 2,5 yıldır çalışmaktayım. Doğuştan mevcut olan engelim var. bugüne kadar engelli raporu alıp engelli haklarından faydalanmayı düşünmemiştim bunun bir çok nedeni var en önemlisi ise benden daha kötü durumda olan engelli arkadaşlarımın önünü ekpss de tıkamak istememem. Çok şükür normal kpss de alanımda derece yaparak meb'e atandım. Şimdi kurumda engellilere tanınan bazı haklardan faydalanmamın bireysel olarak kimseye olumsuz bir etkisi olmayacağını düşündüğüm den, bazı haklardan faydalanmak üzere raporumu almak üzereyim.
Faydalanmak istediğim haklardan ilki tayin hakkı.
Arkadaşlar ben normal kpss ile atandım şimdi raporumu alsam ve resmi olarak engelli olduğumu beyan etsem kurumuma bu tayin hakkından bende faydalanabilir miyim ? Benzer durumu yaşayan oldumu? Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum.
Teşekkürler okuduğunuz için.
Faydalanmak istediğim haklardan ilki tayin hakkı.
Arkadaşlar ben normal kpss ile atandım şimdi raporumu alsam ve resmi olarak engelli olduğumu beyan etsem kurumuma bu tayin hakkından bende faydalanabilir miyim ? Benzer durumu yaşayan oldumu? Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum.
Teşekkürler okuduğunuz için.