Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim. Askerlik muayenesi için nasıl bir prosedür olacak?

lion96

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar %60 engelli raporum var askerlik için muaneye gidecem ne yapmam lazım raporumu verdiğimde direk muaf ediyorlar mı yoksa hastaneye heyete falan tekrar mı giriyorum ?

İlaç raporlarınızı,epikriz raporunuzu,tüm engelli raporlarınızı götürünüz yanınızda. Detayını bilmiyorum ne olur ne olmaz konu takip.
Birde rahatsızlığının yazabilirsiniz benzer sorunu yaşayanlar daha açık cvp yazabilir.

lion96 sivilde alınmış engelli raporu askeriyede geçersizdir askeriyeden alınmış muaf raporu da sivilde geçersiz sayılır. askerlik şubesinden askeri hastaneye sevk isteyeceksin daha sonra askeri hastanede muayene olacaksın arkadaşın dediği gibi tüm evraklarını göster doktora sonra heyete çıkacaksın elverişli olup olmadığına karar verilir

Benim basimdan geceni anlatayi sana kardesim yol gostersin
Askerlik muayenesi icin subeye gidiyorsun,ordaki gorevli seni askeri hastaneye ,ilgili bolume gonderiyor.
orada muyeneni doktor yaptiktan sonra rahatsizligini bildirir bir rapor hazirliyor.sonrasinda askeri doktorkardan olusan heyetleri var.oraya seni cagiriyorlar.

ben ayni gun icinde ve ayni hastanede girmistim o heyete.sonra heyet gorusuyor ve askerlik yapabilir yadayapamaz diye rapor duzenliyor bu kadar.

ben ayni gun icinde eskisehir hava hastanesinden almistim belgeyi.cokbuyuk bi yer oldugu icin heyt falan hepsi ayni yerdeydi yarim gun icinde hallolmustu hemen

Son düzenleme:
lion96

Bir süreden bu yana önce aile hekimine gidip sonra askeri hastaneye sevk olunuyor...

Üst Alt