Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim, Devlet Hastanesinde, taşeron işçisi oldum. Aklıma takılanlar.

xbilinmiyor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, öncelikle aranıza yeni katıldım. Ben bursada, devlet hastanesinin birinde işe başladım. Beni taşeron firma işe aldı. Beni temizlik işçisi olarak işe aldılar ama ben hasta kayıt bölümünde çalışacağım. Çünkü engelli olduğum için, yapabileceğim masa başı işiydi. Pek bu konularda bilgim yok. Ne gibi haklara sahibim. İstedikleri zaman beni rahatça işten çıkarabilirler mi ? Uzun yıllar çalışsam bile hep asgari maaşa mı bağlı kalacağım. Kadrolu olabilme şansım var mı ? Kadrolu olursam, kayıdım temizlikçi üzerinden yapıldığı için, direk devlet tarafından temizlikçi görevine mi getirilirim yoksa gene yapabildiğim işimi yaparım ? Aklıma gelmeyen daha birçok şey var. Sizlerde bildiklerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.

Özel iş olduğu için çıkarılabilirsin. Ancak, etrafınla iyi geçinirsen ve işini iyi yaparsan daha güvende olursun. Kadrolu olma şansın maalesef yok. Kadro için memurluk sınavına girersin ve sana atandığın yerde görev verirler. Maaşlar hep asgari ücret taşeronda, sen sınava çalışıp atanmaya bak. Allah kolaylık versin.

Üst Alt