Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliysem, çalışamıyorsam evde oturduğum yerde çalışırım...

azracam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ben miyasteni hastasıyım. Bundan 2 sene önce rahatsızlığımdan dolayı işten çıkarıldım ve bir daha çalışamadım, şu an başka bir ilde olduğumdan malullük için başvuramıyorum. Çalışan biri için evde oturup boş oturmak gerçekten zormuş. Uzun araştırmalardan sonra evden ve severek yapabileceğim bir iş imkanı buldum ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Ben araştırmayı, okumayı, yazmayı ve bu bilgileri yazıya dökmeyi severek yapıyorum, üstelik yazdığım kadar para kazanıyorum. ilk başta pek inandırıcı gelmemişti bana ama sonunda gerçekten güvenilir bir evden hem vaktimi geçirebileceğim hemde para kazanabileceğim işi buldum, bu iş benim psikolojimi de olumlu etkiledi. Eğer sizde yazmayı, araştırmayı seviyorsanız ve boş vaktinizi değerlendirmek isterseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yaz Kazan - Yazı Yazarak Para Kazanmanın Adresi

Ne yazip kazanilir romanmi?

Sanırım makale başı ortalama 7 TL ye geliyor.Çok düşük bir rakam gibi geldi bana.Yazmayı çok sevenler için bir alternatif olabilir tabiki.

Ilginc bir meslek
Aslinda denemeye deger benim merak ettigim sistem nasil isliyor kendi tasarladiginiz yaziyimi yaziyorsunuz biraz bilgi verebilirmisiniz

Merhaba, hayır roman yazmayacaksınız, makale yazacaksınız.

Merhabalar, site de müşteri taleplerine göre yazılıyor makaleler, genelde blog içeriği yada bilgi içeren makaleler. konu hakkında bilginiz varsa araştırmadan yazabilirsiniz, bilginiz yoksa araştırıp yazabilirsiniz.

azracam
Aklınızda bulunsun. Teknoloji konulu yazarsanız satışınız kolay olur. Talepler genelde o yönde olur,bir zamanlar benimde web sitem vardı ordan biliyorum.

RssCip Teşekkürler, evet farkına vardım, fakat ben bildiğim konularda yazıyorum şimdilik, teknoloji ile ilgili konular gerçekten çok fazla.

azracam hocam bu linkini verdiğiniz sitede sizin hiç yazınız iptal edildi mi? ben 5 makale yazdım bu siteye ve bunları ingilizce haberlerden ve bloglardan ikişer üçer yazıları karıştırarak yazdım. iptal edilen makale bolumune gırıyorum bu sitede kopya baslıgı ısaretlenmıs . sizde de bole oluyor mu? ama baslıga tıklayınca da yazı %100 ozgundur dıyo .halbukı ıngılızce olan ıkı uc yazıyı karıstırarak ozgunlestırerek yazdım orda lıstede kopya ısaretlı sızde de oluyor mu bole hıc yazınız ıptal edıldıyse

Bir örnek veriniz nasil makale şöylemi;
Abbasinin hayati

uoy359 ilk üye olduğumda 10 makalemden 8 i onaylanmıyordu, iptal ediliyordu. Daha sonra gün geçtikçe bu sayı azalmaya başladı, ben bu siteye üye olalı 15 gün oldu sanırım şu an nerdeyse hiç bir makalem iptal edilmiyor, yani yazdıkça makale isteyen kişinin kurallarına uyduktan sonra makale onaylanıyor, birde şöyle bir durum var mesela anahtar kelime de imla hatası olabiliyor, bu durumda anahtar kelime ne şekilde ise öyle yazılması gerekiyor, hatalı bile olsa, saçma ama öyle, bir kaç gün içinde çözersiniz inanıyorum. sağlıcakla kalın.

Üst Alt