Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellsiz Blockchain

Directory

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Selamlar arkadaşlar ben Günal Şen, sosyal medyadaki adımla Stickman. 19 yıldır boyundan aşağısı felçli bir bireyim.

İlk yıllarda hayat gerçekten çok zordu. Durumuma alışma sürecinde karamsar düşüncelerle boğuşuyordum. Ancak pes etmek yerine neler yapabileceğimi düşündüm ve kendimi bilgisayara verdim. Bilgisayar başına geçtiğimde, tüm engellerim ortadan kalkıyordu. “Engelliyim” deyip sadece oturmak yerine, bir şeylerle uğraşmayı tercih ettim. Ellerim felçli olduğu için ağzımda bir çubukla bilgisayarı kullanıyordum. Arkadaşlarım bana Stickman yani çubuk adam lakabını taktılar.

İnsanın canı, hiçbir şey yapmadığında daha çok sıkılıyor; ama bir işle meşgul olduğunuzda hayat devam ediyor ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz.

Yaklaşık 7 ay önce @stick_dao adında bir proje başlattım. Amacım hem Neuralink başvurum için sesimi duyurmak hem de benimle aynı durumda olan insanlara umut olmak. Burada; dertlerimizi paylaşabileceğimiz, sorunlarımıza birlikte çözüm arayabileceğimiz ve hatta masraflarımıza birlikte sponsorlar bulabileceğimiz bir topluluk kuruyoruz. Kısacası sesimizi birlikte daha gür çıkarabilmeyi amaçlıyoruz.

Eğer siz de sizi anlayan, blockchain ve teknoloji alanında sizi destekleyecek bir topluluk arıyorsanız, bana DM'den ulaşabilirsiniz. Zorluklar birlikte olunca daha kolay aşılıyor ❤

https://www.msn.com/tr-tr/video/populer/günal-şen-web3-engelliler-İçin-hem-gelir-hem-özgüven-kaynağı-olabilir/

Selamlar arkadaşlar,

Ben Günal Şen, 37 yaşındayım ve 18 yıldır engelliyim. 18 yaşındayken geçirdiğim bir araba kazası sonucu boynumdan aşağısı felç oldu. O günden beri ellerimi kullanamadığım için ağzıma koyduğum bir çubuk yardımıyla bilgisayar kullanıyorum.

Yıllar önce biri bana, "Hayatının büyük bir kısmını böyle geçireceksin," deseydi, muhtemelen ona çok öfkelenirdim. Ama hayat, beklenmedik bir anda her şeyi değiştirebilir. O kazadan sonra anladım ki, sağlıklı her insan bir engelli adayıdır.

Koşullar ne kadar zor olursa olsun, insanın her zaman bir hedefi olmalı. Benim hedefim, sanki ikinci kez doğmuş gibi hayata tutunmak, ailemi mutlu etmek, pes etmemek ve bana verilen bu hayatı en iyi şekilde yaşamak. Son beş yıldır, kimsenin bana öğretmediği halde, kendi çabamla kripto para dünyasında aktifim ve bu sayede biraz birikim elde ettim. Ailemin geçimine katkıda bulunuyor, hatta onlara bir yazlık alabildim. Artık içim rahat; çünkü en büyük korkum olan annemi ve babamı kaybedersem, "Ne olacağım, ne yapacağım?" kaygısından kurtuldum.

Benim gibi bireylerin de zincirlerini kırıp kendi paralarını kazanmasını istiyorum. Bu yüzden bir sosyal sorumluluk projesi başlattım. 200 engelli bireyi bu projeye dahil ederek, yıllar içinde kripto dünyasında öğrendiklerimi onlara aktarıyorum. Ücretsiz eğitimler vererek onların da teknoloji ve blockchain alanında kendilerine bağımsız bir gelecek kurmalarına destek oluyorum. Herkesin kendi gücünü keşfedip özgürce hayallerini gerçekleştirebileceğine inanıyorum.

Lütfen sesimizi duyurmaya yardımcı olun bir teşvik sözüyle bu forumu paylaşarak sizi takip eden kitlenizde benim gibi ve benim durumumda tanıdığı olan kişilere ulaşarak belki binlerce engelli bireyin hayatını değiştirebiliriz. Siz de bu hikayenin bir parçası olun, birlikte engelleri aşalım!

StickDAO Başvuru Formu

Son düzenleme:
Merhaba

Ben kaydoldum ancak çalışıyorum. Bazen cumartesileri de çalışıyorum .Eğitimler pazar günü olabilir mi ?

@bireda,

çok tşkler. 200 kişiyi tamamladığımızda günü belirlenicek efendim

@OturanBoğa Merhaba bu konuyu silsek ben daha düzgün bir konu açasam olur mu acaba. sizce hangi kategoride açsam daha fazla kişiye ulaşabilir.

Merhaba kardeşim. Bu konu bizim sitede ilgi görmez ama. YAni coin yatırımı yapanların yüz binde biridir engelli.

Merhaba kardeşim. Bu konu bizim sitede ilgi görmez ama. YAni coin yatırımı yapanların yüz binde biridir engelli.
Amacımız aslında yatırım yapanları değil bu konuyla ilgilenenleri topluluğumuza davet etmek. Engelli bireyleri kripto alanında eğiterek herhangi bir yatırım yapmadan da kazanç elde etmenin yollarını göstermeyi ve onları bu alanda mesleki yeterliliğe ulaştırmayı hedefliyoruz.

"Engelliler için Coin okur-yazarlığı" gibi bir başlığı "Diğer" forumuna aç dilersen

Selamlar arkadaşlar,

Ben Günal Şen, 37 yaşındayım ve 18 yıldır engelliyim. 18 yaşındayken geçirdiğim bir araba kazası sonucu boynumdan aşağısı felç oldu. O günden beri ellerimi kullanamadığım için ağzıma koyduğum bir çubuk yardımıyla bilgisayar kullanıyorum.

Yıllar önce biri bana, "Hayatının büyük bir kısmını böyle geçireceksin," deseydi, muhtemelen ona çok öfkelenirdim. Ama hayat, beklenmedik bir anda her şeyi değiştirebilir. O kazadan sonra anladım ki, sağlıklı her insan bir engelli adayıdır.

Koşullar ne kadar zor olursa olsun, insanın her zaman bir hedefi olmalı. Benim hedefim, sanki ikinci kez doğmuş gibi hayata tutunmak, ailemi mutlu etmek, pes etmemek ve bana verilen bu hayatı en iyi şekilde yaşamak. Son beş yıldır, kimsenin bana öğretmediği halde, kendi çabamla kripto para dünyasında aktifim ve bu sayede biraz birikim elde ettim. Ailemin geçimine katkıda bulunuyor, hatta onlara bir yazlık alabildim. Artık içim rahat; çünkü en büyük korkum olan annemi ve babamı kaybedersem, "Ne olacağım, ne yapacağım?" kaygısından kurtuldum.

Benim gibi bireylerin de zincirlerini kırıp kendi paralarını kazanmasını istiyorum. Bu yüzden bir sosyal sorumluluk projesi başlattım. 200 engelli bireyi bu projeye dahil ederek, yıllar içinde kripto dünyasında öğrendiklerimi onlara aktarıyorum. Ücretsiz eğitimler vererek onların da teknoloji ve blockchain alanında kendilerine bağımsız bir gelecek kurmalarına destek oluyorum. Herkesin kendi gücünü keşfedip özgürce hayallerini gerçekleştirebileceğine inanıyorum.

Lütfen sesimizi duyurmaya yardımcı olun bir teşvik sözüyle bu forumu paylaşarak sizi takip eden kitlenizde benim gibi ve benim durumumda tanıdığı olan kişilere ulaşarak belki binlerce engelli bireyin hayatını değiştirebiliriz. Siz de bu hikayenin bir parçası olun, birlikte engelleri aşalım!

NOT: Amacımız aslında yatırım yapanları değil bu konuyla ilgilenenleri topluluğumuza davet etmek. Engelli bireyleri kripto alanında eğiterek herhangi bir yatırım yapmadan da kazanç elde etmenin yollarını göstermeyi ve onları bu alanda mesleki yeterliliğe ulaştırmayı hedefliyoruz.

StickDAO Başvuru Formu

Gönüllü İyilik Hareketi on Instagram: "@0xstickmaneth Stickman olarak tanınan kıymetli dostum Günal Şen’in başlatmış olduğu bu oluşuma katkı vermek veya engelli bir tanıdığınızın bu oluşuma katılmak isteyebileceğini düşünüyorsanız harekete geçin.🏃‍♀️

5,069 likes, 4 comments - gonulluiyilikhareketi on August 26, 2025: "@0xstickmaneth Stickman olarak tanınan kıymetli dostum Günal Şen’in başlatmış olduğu bu oluşuma katkı vermek veya engelli bir tanıdığınızın bu oluşuma katılmak isteyebileceğini düşünüyorsanız harekete geçin.🏃‍♀️🏃💙 Dm yoluyla...
www.instagram.com
www.instagram.com

Yusuf on Instagram: "@0xstickmaneth başlattığı bu oluşuma katılmak istiyorsanız veya bir engeli olan tanıdığınızın katılmak isteyebileceğini düşünüyorsanız hesabımıza DM yoluyla ulaşabilirsiniz. #reklam Değildir."

1,611 likes, 13 comments - avci on August 7, 2025: "@0xstickmaneth başlattığı bu oluşuma katılmak istiyorsanız veya bir engeli olan tanıdığınızın katılmak isteyebileceğini düşünüyorsanız hesabımıza DM yoluyla ulaşabilirsiniz. #reklam Değildir.".
www.instagram.com
www.instagram.com

https://x.com/0xstickmaneth/status/1955622829233176837

Üst Alt