Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz bir internet için ne yapılması gerekiyor?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar bilgisayar dünyasından anlayanınız vardır mutlaka engellenen sitelere giriş yapabilmek için hiçbir bariyere engele takılmadan tüm internet sitelerine girebilmek için bilgisayarımızın ayarlarını nasıl yapmamız gerekiyor veya bir programmı yuklememiz lazım lütfen tüm yasaklı sitelere girebilmek için biri bana yardımcı olsun teşekürler saygılar

arkadaşlar şuan dns ayarlarını değiştirip istediğiniz sitelere girebiliyorsunuz ben mesela kapalı olan blog spota falan hala giriyorum

dns ayarlarınızı
8.8.8.8
8.8.4.4 yapın proğrama falan gerek kalmadan tüm yasak sitelere girebilirsiniz
Windows 7 ile Yasaklı Sitelere Girme- Dns Değiştirme (Resimli Anlatım)-Windows 7 burda windows 7 de dns değiştirmeyi resimli olarak anlatıyor.xp için de googleye :xp de dns ayarı değiştirme resimli anlatım yazdıgınızda anlatan siteler çıkıyor.eski anlatımlar oldugu için sizlerin yapacagı tek şey ordakı dns numaralarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirmeniz gerekiyor .Şuan en iyi dns ayarı bu.
Dns Değiştirmek Xp,Vista,Win7 {Resimli Anlatım} burda xp , 7 , vistada değiştirmeyi anlatıyor.xp de noları
üst sırayı 8.8.8.8
alt sırayı 8.8.4.4 yapmayı UNUTMAYIN

Üst Alt