Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz-sen sendikası kurulsa destek olur musunuz?

ZAFERKEN

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Kamu kurumlarında çalışan engelli vede engelsiz arkadaşlar;
Engellilere yönelik vede engelli arkadaşların yönetimde söz sahibi olduğu bir sendika kurulursa üye olup destekde bulunurmusunuz?

biz engellilerden hiçbişi olmaz... daha toplanıp 2 satır yazıyı ortak bi hareket sağlayıp yazamıoyurz gerekli yerlere

Her sendika gibi siyaset bağımlı olacak ise olmaz o iş.
Ha dersiniz ki ' biz siyasetten bağımsız , sadece sendikal faaliyet yürüteceğiz ' , ben varım . Ama şu an yürürlüktekiler gibi çalışacak iseniz hiç başlamayın :)
Bol şanslar

ZAFERKEN evet siyaset güdümlü olmayıp sadece Engelli arkadaşlarımızın yayarina yapılacak bütün çalışmalarda varım, Zaten senin bugüne kadar yaptığın herşeyi taktirle karşılıyorum

Sendika olayına komple karşıyım zaten allah vurmuş birde üçkağıtçılara kendi üzerimden mi para kazandıracağım

Haklarımızı almaya başladığımız zaman herşey farklı olacak.Bu sendika diğerleri gibi olmayacak.Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Haklarımızı biz arayacağız.Arkamızda yönetimdekinlerinde engelli olan kişiler olacak.Diğerleri gibi 3.sınıf insan muamelesi görmeyeceğiz.İlk öncelik engelliler olacak.Varoluş amacı engellilerin sorunları vede çözümleri olacak.

Eğitim kolunda farklılık yaratarak özelde engelli genelde tüm eğitim çalışanların hakkını korumaya devam ediyor. Gün geçtikçe büyüyor.

Güzel fikir aslında ama bazı arkadaşların belirttiği gibi uygulama önemli

memur olsaydım destek verirdim şizofrenlerin sorunu dağ gibi

Üst Alt