Sevgili kardeşlerim öncelikle belirteyim hiçbir parti üyesi değilim, ancak önümüzdeki aylar içinde CHP Genel başkanı ile görüşmek için iletişim kurdum, aslında bu görüşme tamamıyla kendim için ziyareti planlamıştım daha sonra biz engellilerin gün geçtikçe haklarımızın kısıtlandığını düşünüyorum ve konuyu biz engelliler için istek ve mağduriyetimizi anlatmak istiyorum. Site içinde benden daha akıllı ve okumuş bilgi sahibi arkadaşların olduğunu düşünüyorum ve öncelikle mağduriyetlerimizi daha sonra isteklerimizi hayata geçirilebilirmi diye sayın genel başkana aktarmak istiyorum.
1. Başlıkta bulunan isim ile özerk ama devlet destekli bir toplu kurum oluşturmak ve alt kollarda;
Omurilik felçlileri derneği,
Görme engelliler derneği,
Ve aklıma gelmeyen her türlü sınıfların birleştiği (diyanet işleri başkanlığı) gibi bir oluşum olsun diyorum.
2. Bu kuruluşta engelli aylığından tutunda bakım aylığı ve bakıcı emeklilik hakkı,
Ortopedik engelli olanların sıfır araç alımında fiyat sınırının kaldırılması (tertibat olması şartı ile)
1. Başlıkta bulunan isim ile özerk ama devlet destekli bir toplu kurum oluşturmak ve alt kollarda;
Omurilik felçlileri derneği,
Görme engelliler derneği,
Ve aklıma gelmeyen her türlü sınıfların birleştiği (diyanet işleri başkanlığı) gibi bir oluşum olsun diyorum.
2. Bu kuruluşta engelli aylığından tutunda bakım aylığı ve bakıcı emeklilik hakkı,
Ortopedik engelli olanların sıfır araç alımında fiyat sınırının kaldırılması (tertibat olması şartı ile)