Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Enzim eksikligi rapor oranı ne olur?

Ronondex

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bende (karaciger) alfa1 antitripsin enzim eksikligi var 13 yildir gunde 6 tane slazopriyn(500mg) kullaniyorum birde hiper troid vardi bundan dolayi radyoaktif iyot tedevisi uygulandi bunun icin 7 yildir levatron (100mg) 2.5 adet aliyorum günde bu iki rahatsizliktan kaç oran verilir tahmini olarak

Alfa 1-antitripsin eksikliği hastalığı esas olarak akciğerleri etkileyerek amfizeme ve karaciğeri etkileyerek de siroza neden olur. Yapılacak biyopsi sonucu vb. tetkiklerle rapor oranınıza gastroentronoloji hekiminiz değerlendirme yapacaktır. Bizler oran hakkında birşey söyleyemeyiz.

bende de bobrek ustu bezınde adrenal hormonu eksıklıgı var kardesım ılac kullnaıyorum ıkı tane yıllardır ve grıp de bıle olum tehlıkesı var adrenal soka gırıp . bende gırdım bana 40 verdıler sımdı senın hastalıgını bılmıyorum benım boyleydı bı mukayese yapabılırsın.

Üst Alt