Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şubeden itiraz edersiniz. Yaşadığın yere bağlı olarak en yakın farklı bir askeri hastaneye yollanırsınız. 2 rapor arasında fark olursa 3. hastaneye sevk edilirsiniz ve burada verilecek karar kesin olur. 2 hastane aynı kararı verirse zaten 3. hastaneye gerek kalmaz. Karar neyse onu uygularlar. Ancak dava etme hakkın olur bu durumda.
Merhaba . Benim doktor son gun heyete cikarmaktan vaz gecti ve beni birligime ; tekrarlanmasi halinde yine gel deyip yolladi. Oysaki hava degisimi raporunda 3uzman tabip imzali kesin tani olarak bu hastalik yazili. Ama ayagimda gecici iyilesme oldu . Ben suan baska sebepten hava degisimindeyim. Raporlarin fotokopileri bende. Askerlik subesinde ne gibi haklarim var suan. Neyapmaliyim. Baska bir hastaneyemi sevko alayim. Yokosa bu elpimdeki raporlara gore davami acmaliyim. Hicte vaktim yok sadece bir haftam var