Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epidermolizis bulloza simpleks hastası askerlikten muaf mıdır?

bylilia

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
epidermolizis bulloza simpleks. Bu hastaligin muafiyet raporu aldigi dogrumu arkadaslar

Hafta ici heyete cikacagim. Raporumda kesin tani yaziyor ve patoloji sonucuda var ama doktora sordum fazla umutlanma dedi.

Peki heyetin muaflik vermeme ihtimali varmidir sizce

Peki nereye itiraz etmem gerekli ve itiraz sonunda bi heyet dahami olur

Şubeden itiraz edersiniz. Yaşadığın yere bağlı olarak en yakın farklı bir askeri hastaneye yollanırsınız. 2 rapor arasında fark olursa 3. hastaneye sevk edilirsiniz ve burada verilecek karar kesin olur. 2 hastane aynı kararı verirse zaten 3. hastaneye gerek kalmaz. Karar neyse onu uygularlar. Ancak dava etme hakkın olur bu durumda.

Ben yıllar önce muaf olmuştum, simplex var doğuştan...

Merhaba . Benim doktor son gun heyete cikarmaktan vaz gecti ve beni birligime ; tekrarlanmasi halinde yine gel deyip yolladi. Oysaki hava degisimi raporunda 3uzman tabip imzali kesin tani olarak bu hastalik yazili. Ama ayagimda gecici iyilesme oldu . Ben suan baska sebepten hava degisimindeyim. Raporlarin fotokopileri bende. Askerlik subesinde ne gibi haklarim var suan. Neyapmaliyim. Baska bir hastaneyemi sevko alayim. Yokosa bu elpimdeki raporlara gore davami acmaliyim. Hicte vaktim yok sadece bir haftam var :(

Bu durumda birliğe gidip oradan hastaneye sevk almanız lazım.

Üst Alt