Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epidermolysis bullosa simplex hastasıyım, askerlikten muaf olur muyum?

Ebsimplex

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben eb simplex hastasıyım. Askerlik mevzuatında hastalığım geçiyor ancak muaf mıyım değil miyim anlayamadım. Bu konu hakkında
bilgisi olanlar var mı? Teşekkür ederim

Aynı hastalıktan muaf olmuştum 1996 yılında, benimki de doğuştan eb simplex..

Tesekkür ederim. Bir karışıklık olmaması açısından soruyorum eb simplex sadece ayakta oluyor değil mi

O fark etmiyo. El, ayak veya kollar heryerde olabiliyor çünkü eb olan kişinin derisi çok naziktir hemen yüzülür su toplar...
Mesela benim el ve ayaklarda olurdu çünkü deri hassas olduğu için elimi bişeye çarpsam su topluyor, ayaklarda da yürümeden dolayı yada ayakkabı yüzünden olurdu...

Evet dereceleri var benim sadece ayakta oluyor o yüzden emin olamadım. Kesin bilgiyi nasıl alabilirim? Fikriniz var mı?

Evet arkadaşlar bende eb simplex hastasıyım ve askerlikten muaf oldum

merhaba

merhaba arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum. GATA'dan veya herhangi bir hastaneden danışabileceğim bir doktorun iletişim numarası var mı acaba?

Deniz yada kulanici adin ile ebsimpleks . Ne sonuc oldu kardesim askerlik adina. Suan bende askerdeyim bu hastaliktan ve heyete cikacagim cok merak ediyorum sonuc ne olacak muaf edeceklermi benide

Yokmu yardimci olabilecek kimseler

Evet arkadaşlar ben eb simlex ile askerlikten muaf oldum

Kasımpaşa askeri hastanede heyete çıktım ve ilk seferde onaylandı

Üst Alt