Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epikriz raporu askerlikten muaf olmayı sağlar mı?

Acil cevap bilen varsa

Sizoaffektif bozukluk tanısıyla hastaneye başvurdum.doktor askerliğe elverişli değildir. Yazısı verdi Epikiriz ve tüm belgeleri sağlık kuruluna verdim.sizce beni muaf eder mi heyet askerlikten veya erteleme falan verirler mi???

bana da savaşta ve barışta askerliğe elverişli değildir raporu verdiler askerliğini yaptın dedi askerlik şubesi

Siz heyete girmeden mi aldınız çürük raporunu ahmet. T

Heyete girmeden çürük raporu verirler mi

engelli raporu götürdüm komutan seni kurtaracam dedi ertesi gün terkar gittim belgeyi elime verdiler bunu şube açacak dediler engelli raporu çok işime yaradı hastalık belirtilerini sisteme aldılar ilk gün ikinci gün ben çürük raporu almak istiyordum elverişli değildir raporu aldım daha çok sevinmiştim

Sizin hastalık neydi ben Sizoaffektif karışık bipolar mizaç bozukluğu

Sağlık kurulu beni heyete mi sevk edecek acaba

Bilen yok mu konu yeşillendirse

Tedaviye en iyi yanıt veren paranoid şizofreni.Aşirıiii şüphrcisiniz ahmet t

Sizoaffektif bizi yıktı lanet bir hastalık ilaçlar olmazsa halimiz bitik.

birazda kendi çabamıza bağlı ilaçları aksatmamak gerekiyor ben iğnede kullanıyorum

Kimse bilmiyor mu ya cevap veren yok

İğne beyni mahveder özellikle xeplion birçok organa zarar verir.

Ben olsam iğne kullanmam.

ameliyat doktoru bana kızdı niye kullandın parol u demişti faydasından çok zararı var demişti

iğne çabuk karışıyor kana

İlaçda kullanmıyor musun.ahmet t xeplion yerine invega kullan ikisininde etken maddesi paliperidon.

xeplion fayda etmediği için clopixol verildi

Askerlik erteleme

Msb sağlık kurulu tarafından 5 aylık erteleme verdi daha heyete girmeden.sizce heyet çürük raporu verir mi hastalığım Sizoaffektif bozukluk.

Bipolar mizaç bozukluğu ile askerlik çürük işlemi tamam.şimdi sıra engelli raporunda.
msb.gov.tr

Üst Alt