Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epikriz raporu devlet hastanelerinden nasıl alınabilir?

turker16

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
bağkurdan emeklilik işlemleri için başvurum sonucu 5510 28 üzerinden hastalığım bulunan dallardan epikriz raporu isteniyor bu raporlar ile sgk beni sağlık kuruluna yollayacakmış gelen rapor üzerinden sgk heyetine girip değerlendirmeye alacaklarmış OturanBoğa bahsetmişti aynı dediği gibi oldu
yani forumu inceledim ama epikriz raporunun nasıl alınacağına dair pek bilgi bulamadım
farklı devlet hastahanelerınde muayene geçmişim var
herhangi bir devlet hastahanesine gitsem epikriz raporunu alabilirmiyim veya nasıl talep edebilirim?

Tedavi gördüğün tüm hastanelere giderek danışmaya soylersin onlar seeni arşiv sorumlusuna yollar....ordan çıkarırsın....

Ameliyat mı oldun ki epikriz istiyorlar

evet ameliyatta var şeker tarzı hastaalıklarımda var sadece ameliyatlarda mı ekipriz veriliyor

turker16

Örnek verecek olursak, psikiyatri servisinde yatmış olsan epikriz bu şekilde düzenlenir ve kişinin isteği ile hasta taburcu olduktan sonra elden verilir. Bu sadece bir örnekti.

e-Nabızda "Epikriz Bilgilerim" kısmını bir kontrol edin isterseniz.

Hangi serviste muayene-tedavi olmuşsanız o doktorunuza söylersiniz ve o sizi sekretere yönlendirir. Onun gönderdiği kayıt veya sekreterlerine gidip ekipriz raporumu almak istiyorum diyorsunuz ve bilgisayardan çıktısını 10-15 saniyede alıp veriyorlar.

(Şimdiye kadar 4-5 hastaneden farklı servislerden hep böyle ekipriz aldım. Çok kolay bir şey).

Üst Alt