Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epikriz raporu nasil verilir?

live_0_7

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm

esimle 1.5yila yakin bosanma asamasinda cocuklarin velayeti bendeydi taki esimin hastanede calisan arkadasi sekreter ve ben bu sahsin annesi ve enistesinle mahkemelikdim 5 er yil denetimli.ceza aldilar sekreter bunun uzerine cocuklarimin velayeti bende oldugunu bildigi halde arkadasi olan esime epikriz raporunu kasesizz dr imzasiz anneye verip annede buyuk cocuguma bakamadigimi öne surerek hakim cocuklarimi benden alip anneye vermisdir sebebi ise geniz eti yuzunden 4 defa hastaneye goturdum.

sorum su sekreter epikiriz raporunu nasil verebilir coxuklarin kimligi bendeyken sekreter intikam icin anneye yardim etmisdir mahkemeye vermeyi dusunuyorum haklimiyim hasta haklari diye bir kanun var hasta bilgisi hasta rizasi olmadan verilmez yada velayeti olan kisiye hastaneye basvurmasi halinde verilir deniyor dogrumu anne hastabeye bas vurmamis log kayitlerindan sekreterin verdigi belli.

lutfen yardim edin

Son düzenleme:
Merhaba Epikriz raporunu doktor veriyor yada hastanede dosya numaranız sizin epikriz raporunuz zaten.
Sekreter eşinize siz olmadan verebilir mi bilemiyorum
Ama ben epikriz raporumu faxlaması için Hacettepe hastanesini arattırdım işitme engelli olduğum için ben aramadım.
Ve arayan kişiye dosya numaramı verdiler epikriz raporu olarak geçerli sizin dosya numaranızdan görebilir sistemden dediler.
Yani benim rızamı falan almadılar ama bende verilen bir belge yok.

Siz bence o hastanenin hasta haklarına gidebilirsiniz böyle bir şey yapıldı bu uygun bir hareket mi vs gibi. sorabilirsiniz.
Yalnız epikriz raporunuza göre ki sadece geniz eti diyorsunuz
Bundan dolayı mı çocuklara bakamaz kararı verildi :S

Bir de kaşesiz doktor imzasız bir belge mahkemede nasıl geçerli oldu onu da anlamadım

Ve geçmiş olsun

Malesef hakimin karari bu oldu hasta haklarida ilkdefa. Basimiza bu sekilde olay geliyor yaasi etnik deyil diyor hasta gizliligi suhistimal edilmis mahkemeye vermeniz gerek diyor ortada kaldim.esime gelince cok yalanci daha incasindede kucuk cocugumu dovdugumu soyleyerek karolaka sikayet etmis polis beni ve kucuk kzimi hast.goturup darp raporu aldik dr.dr ne yazicani sasirdi cocuk saglam ne yazmam gerekiyorki ...dedi bende hocam dogru neyse onu yazin dedim darp izi yokdur diye rapor yazdi esim benida sikayet etdi onu gormeden dovmusum iftira atiyor be temizliyorum artik yoruldum

olayı bir ust mahkemeye taşı usul suzluk varr doktor kaşesi ve imza yoksa hiçbir şekilde mahkeme kabul etmez doktorda kabul etmez sonuçda ve şoyle birşey var geniz eti rahatsizliği olan cocuklar devamli hasta olurlar ve geniz etini 15 yaşinakadar almazlar cunku 15 yaşin dan sonra geniz eti kayboLma ihtimali var olmaz sa ameliyat edilirve eskı karına dava açya İFTİRA ATMAKDAN OLMADI AVUKAT TUT SANIRSAM KARIN NAFAKA PEŞİNDEE

Dr.un el yazisindan yazi aldik hast.gelmesi gayen normal kironik rahatsizliklardir diye.babam kucuken annemi doversi ve ben aglardim ben hic birzaman karimi esimi dovmem diyordum ve dovmedimde ama esim olucak bu kadin devletin ona verdigi kanunu haklari kotuye kullanyor ve suiatimal ediyor gecen haftada cocuklari bana gostermedi telefonda agza alinmicak kufirler etdi ve tel ses kaydi yapiyordu bende karakola gitdim sikayetci oldum engelimle bile alay geciyor gercekden simdi anliyorum cinnet gecire leri...tskl. Arkadaslar

Üst Alt