Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi, astım ve psikolojik hastalıklarım var. Askere gider miyim?

Kgveziroglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler epilepsi hastasıyım 3'lü epileptik ilaç kullanıyorum 11 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum. Ani sosyal kişilik bozukluğu, OKB, paranoid, ve bipolar bozukluk tanısı ile tedavi görüyorum. Astım hastasıyım ve gergim omurilik tanımda var. Sağlık ocağından sevk istendi ve devlet hastanesine gönderildim. Fakat sağlık ocağındaki doktor noroloji ye sevk etmedi. Gittiğim psikiyatri doktoru ilaçlı tedavi görerek askerlik yapabilir dedi. Muafiyet gibi bir durum söz konusu olur mu yoksa kalırmıyım. Ben tecilimi bozdurarak gitmek istedim.

Kgveziroglu

Bu muayenelerde askerlik yapabileceğine dair karar çıkmışsa, gideceksin. Ama baktın ki gittikten sonra sıkıntılar oldu, o zaman orada hastaneye çıkıp durumun yeniden değerlendirilmesini talep edebilirsin. Birkaç kez istirahat, devamında sorunların sürüyorsa bu sefer muafiyet verirler

Anksiyete Bozukluğu ve Dissosiyatif Bozukluk ile Elverişsiz alırmıyım

iyi günler.

Anksiyete bozukluğu ve dissosiyatif bozukluk tanısı ile 1 ay hafa değişimine gönderildim C16 uyum bozukluğu olarak verildi hava değişimi. Bitimine yakın şehrimde bulunan şubeden sevk alıp hastaneye müracaat ettim. 3 Ay hava değişimi daha verdi doktor. Toplamında 4 Aydır kendi şehrimde hava değişimindeyim.

Komutanım heyete girceğim için kıta anketi ve işlevsellik formunu fax çekti ve işlevsellik formumda Bölük komutanım, Takım komutanım ve albayın elverişsizdir ibaresi yer alıyor Şubatta bir daha heyete giricem sonucu ne olur sizce ?

Hava değişimi öncesi 10 Gün Manisa Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde yatışım oldu

Üst Alt