Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi, beynimde kist ve koku duyumun olmaması askerlik yapmama engel mi?

lhazar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar,

Çocukken 2 kez epilepsi nöbeti geçirdim,7 seneyi aşkın ilaç kullandım.Çok Şükür son 5 senedir ilaç kullanmıyor ve bir nöbet geçirmiyorum.

2 kere trafik kazası geçirdim (araba çarptı çocukken) ve bunların neticesinde beynimde kist oluştu.Koku duyumda yok.Kokunun sebebini ben kazalara bağlıyorum ama tam olarak nedenini bildiğim söylenemez.

Çok şükür üniversite bitti.En yakın zamanda büyük ihtimal ramazan'ın içinde gata'ya gitmeyi düşünüyorum.Fakat prosedür hakkında pek bilgim olduğu söylenemez.Randevumu alınıyor ne oluyor bilmiyorum.

Bana prosedür ve askere alırlarmı almazlarmı sorularında yardımcı olursanız sevinirim.

Tekrar Hayırlı ramazanlar

Epilepsi için GATA'da izlemeye alırlar ve sonucuna göre karar verirler. Ama 5 yıldır nöbet geçirmediysen askerlikten muaf tutmazlar diye düşünüyorum.

Koku duyunun olmaması ve bir etkiye neden olmayan kist askerlik açısından muafiyet sağlamaz.

Üst Alt