Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastalığımdan önce B sınıfı ehliyetim vardı. Şu anki durumu..?

farukt

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
epilepsi hastasıyım %40 raporum var yeni aldım raporu hastalıgımdan önce b sınıfı ehliyetim vardı, şu anda ehliyetimin durumu ne olur sizce iptal olmuş mudur veya en küçük bir uygulamada fark edilir mi epilepsi hastası oldugum

bilgilerinize tşkler

Benimde % 40 engelli raporum var epilepsiden dolayı B sınıfı ehliyetim var ehliyetim daha önce alındığı için sorun olmaz demişlerdi ama şu durumda araba kullanmayı sakıncalı görüyorum .. kullanmıyorum .. araba kullanmamız yeni engellere davet ...

Her şeyden önce epilepsi olduğunuz için araç kullanmamalısınız. Hem kendi can güvenliğiniz hem de başkalarının can güvenliği için.

Ve, sürücü yönetmeliği çok açıktır: "Epilepsi tespitinde sürücü belgesi verilmez. Şüpheli durumlarda klinik gözlem ve EEG tetkiki dikkate alınır".

b sınıfı ehliyetim var 6 ay önce epileps

b sınıfı ehliyetim var 6 ay önce epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı %40 rapor aldım devlet hastanesinden ,size sormak istedigim hastaneden trafik şubesine herhangi bir şekilde ehliyetimi iptal etmek için yazı yollanmışmıdır?

Zannetmiyorum yollayacağını, ehliyeti olupta sonradan engelli olan cok arkadaşımız var.Benim 14 sene oldu herhangi bir yerden ehliyetiniz iptal oldu diye bir yazıda gelmedi.Ne yazıkkı eli ayağı olmayıpta hala b sınıfı ehliyetle araba kullanan arkadaşlar var,

teşekürler arkadaşlar benim epilepsi nöbetlerim gece uykumda oluyor şu an kadar gündüz bi sorunla karşılaşmadım, zaten pek araba süren biri degilim ayda yılda bir lazım olur araç. bilgileriniziçin tekrar tşk..

Üst Alt