Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. % 20 oran verildi. Ne yapmalıyım?

40KAMANLI

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb ben epilepsi hastasıyım 2002 tılında bana % 40 verilen rapor 2010 yılında vergi indirim beyannamesi almam için başvurdugumda % 20' ye düşürüldü ne yapmam lazım
teşekkürler:confused::confused:

Epilepsi için verilen oranlar: (Uygun ve yeterli tedavi altında)

1-Nöbeti olmayan ancak nöbet geçirme riski olanlar:% 5
2-Günlük aktiviteleri engellemeyen ancak gerçekleştirilmesini güçleştiren nöbetler:% 15
3-Bazı günlük aktiviteleri engelleyen nöbetler
a)Seyrek:% 20
b) Sık:% 40
4-Günlük aktivitelerin korunma tedbirleri veya başkasının yardımıyla gerçekleştirilmesine izin veren sıklık ve sayıda nöbetler:% 65
5-Günlük aktiviteleri tamamen engelleyen şiddet ve sıklıkta kontrol edilemeyen nöbetler:% 90

En son 2010'daysa düşürülme tarihi şimdi yeniden rapor almak için başvuru yapabilirsiniz.
Defterdarlığa vergi indirimi almak için başvuru yapın, onlar sizi sevkederler Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'e.
Yeni oranı kaç vereceklerine bakın ona göre hareket edersiniz...

21-01-2000 sigorta girişim var
defterdarlık bana o zaman daha önce buraya başvuru yapıp yapmadıgımı sormuştu yine aynı bir soru ile karşılaşıp red cevabı alırsam ne yapmam gerekli
ayrıca raporumda süreklidir ibaresi yer almakta

kamanlı
Aynı rahatsızlık ve aynı oranla ben 1 ay önce defterdarlığa müracaat ettim cevap bekliyom sende tekrar defterdarlığa müracaat edip seni yeniden hastaneye gönderirler.

süreklidir ibaresi mevcut ve birde aynı hastahaneden alsam olurmu

Üst Alt