Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. %40 oranlı rapor alamıyorum..?

emrah21154

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler bülent abi,

ben 27 yasındayım. epilepsi hastasıyım, lise 2 ye gıderken ortaya cıktı üniversite 2 sınıfa kadarken de devam ettı sonra doktorum tegratol dıye bır ılac verdı. 5 yıldır kullanıyorum 25 mayıs 2010 dan berı rahatsızlanmıyorum

ben 12.12.2012 de askere gıttım 349.kd er olarak manısa batı kıslaya gıttım. askerlıgımın 16 gununde askerlıge elverıssızdır belgesı verdıler ve suan askerı hastaneden raporum var.
ben sıvıl hastaneden ozurlu raporu almayı denedım heyete gırdım, % 20 verdıler ama bana % 40 gerekıo ben bunu alamıyorum ,
üniversıte mezunyum hicbır ıse de gıremıorum hep bu rapor önumu kesıo ben ne yapacam, cok zor durumdayım bana akıl ver abı ,

sımdıden tesekkurler

bu forumda epilepsi hastalaryla ilgili baya açılmış başlık var. o başlıkları tarayın ve alınan rapor oranları ve hastalık durumlarıyla kendinizi karşılaştırın. ya da o açılan başlıklardan birinde epilepsi hastalarından fikir almaya çalışın. rapor alma deneyimlerinden yararlanın arkadaşların.
universite mezunusunuz. butun yatırımınızı engelli raporuna bağlamayın lütfen. iş aramaya devam edin, umutsuzluğa kapılmayın.
normal KPSS'ye de girebilirsiniz. bir taraftan KPSS için çalışın.
seçeneklerinizi bu şekilde arttırınca göreceksiniz bir çözüm bulacaksınız.
ayrıca İŞKUR'a başvurun.
seçenekleriniz oldukça geniş ve takipçisi olursanız iş bulacağınızı umuyorum.
tabi bu arada rapor için de araştırmaya devam edin.
kendinize geniş bir çözüm seçeneği sunduğunuzda sıkılmayacak ve umudunuz kararmayacaktır. sadece rapora odaklanmak, sizi sıkıntıya düşürecek ve hastalığınızı da tetikleyecektir.
dar bir alanda asla kalmayın kısacası, her şeyi geniş düşünün. umudunuzu asla kaybetmeyin.

Sevgili kardeşim ;

Epilepsiden yüzde 40 almak için insaflı bir doktora denk gelmen maalesef şart.

Ben ilk denememde 1 ay gel git tahlil röntgen felan yüzde 20 yi bile zor vermişlerdi.Daha sonra başka hastaneden denedim yüzde 40 verdi doktor ama heyet 1 sene süreli vermekte ısrar etti işin komik tarafı kronik süreğen ibaresi yazdığı halde raporda.Bir senenin sonunda tekrar azynı doktor ve heyete gittiğimde belki ilerde iyileşirsin gibi basit bahanelerle raporumu düşürdüler.Yılmadım bir sene sonra başka hastaneye gittim ve doktorum olsun tüm doktorlar heyet başkanı öyle şahsiyetli vicdanlı adam gibi adam doktorlar çıktı ve yüzde 40 süresiz verdiler.Ve o doktor ve heyetin sayesinde engelime rağmen Vakıfbank giibi kurumsal bir yerde işe başladım ve hala minettarım hepsine..

Üst Alt