Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Askerlikten çürük raporu için ne yapmam lazım?

cordello

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,2002'den beri epilepsi hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanıyorum şu anda depakin chrono günde 4 tane kullanıyorum.Bütün hastane kayıtlarımda raporların fılmlerımın sonuclarıda var dosyamda ayda 4-5 defa nobet geçiriyorum.askerlik için ne yapmam lazım askeri hastaneye sevk aldıktan sonra izliceğim yollar nelerdir?Başından geçen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim.

hastaneye gittikten sonra aşamalar nelerdir bunları ogrenmek istiyorum giderken hastane raporlarımı kullandıgım ilaç raporlarını vs hepsini yanımda götürmelimiyim? hastanede yatırıyolarmı neler yapmam lazım refakatcı lazım oluyormu?

cordello
aynı rahatsızlık bende de var bende depakin chrono 500 ve tegratol cr 400 kullanıyom senin yapcan sadece hastaneye gidince rahatsızlığını söylemek beni 4 gün hastanede yatırıp heyet soktular tabiki tahlil yapıp ilaç dozunu azaltılar nöbetlrim hemen başladı ilk heyet muaf verdi.

alex_16;
gitttiğim gün hemen hastaneye yatcak gibi hazırlıklımı gideyim hastaneye gidince işlemler nasıl oluyor anlatırmısınız lütfen ?

bursa askeri hastanesinde nöroloji yoktu gölcük hastanesi sevk ettiler ondan burdaki hastanede söylediler yatırcaklarını ben hazırlıklı gittim bursadan gölcük askri hastanesine
hastaneye gidin ne yapman gerekiyorsa onlar söyler
CORDELLO şunu söyleycem tamam hastasındır aynı rahatsızlık bende de var niye bu kadar çürük rapor almaya istiyon anlamadım bana verdiklerinde tam tersi çok etki yaptı yani ben rapor almak istememiştim askere gitmek istemiştim ama olmadı.

Ben gıtmeyı çok ıstıyorum hatta hastalıgımı sklayıp gtmeyı istyrdum doktorum bu rıskı almamımı soledi ve son zamanlarda sıklastı nobetlerım nöbet gecrmedgm zamanlarda da sabah vücudum kasılmış vazıyette kalkıyorum.ondan dolayı askerî hastanede nelerle karşılaşacağımı merak ettim

madem sende de bu rahatsızlık var bu kadar panik yapmana gerek yok epilepsi olan bir kişi kolay kolay askere almazlar hastanede nelerle karşılaşacağını sormuşsun seni normal hastaneye yatırır gibi yatıracaklar ilaç dozunu azaltılır nöbetlerin çoğalacak onlar takip edilecek ona göre heyete rapor yazılacak benim aynen böyle yapıldı benim ilaç kesilince hemen nöbetler başladı hatta bir nöbette dilimi ısırmışım kendime geldiğimde yastık kanlar içindeydi sende rahat ol normal hastaneye gider gibi git.
not: askerlikten muaf almak iş hayatınıda etkiliyo

Üst Alt