Selam'ın Alayküm. Cuma'nız Mübarek Olsun..
Başlık'tan Anlaşılacağı Gibi Epilepsi Hasta'lığım Var.
Sıra İle Bilgi'lerimi Yazıyorum..
- Elektronik Tamirci'siyim. ''Baba Mesleğim''
Mesleğe 92'de Başladığımı Çıraklık Eğitim Merkezi Okul'unun Sigorta Kayıt'larından Belge'leyebilirim.
- Asker'liğimi Gölcük'te Deniz Elk Çavuş Olarak Devam Ettim. Son 45 Gün Gata'dan Terhis Oldum.
99 Ağustos Deprem'ini Yaşayanlardanım.
- 18.02.1999'dan Beri Bağ-kur luyum.
- Epilepsi Hastasıyım.
Bir Kere Malulen Emekli Olmak İçin Başvurdum. Yanlış Hatırlamıyorsam % 25 Yada % 30 Rapor Verdiler.
Üzerinden Bi 3 Yada 4 Yıl Geçmiş'tir.
- Tegretol 400 Kullanıyorum.
- Kendi mi Bilen Biri Olarak. Kendimi İş'e Kaptırır ve Kasarsam Ay'da 2 Nöbet Geçiriyorum.
Zaman'aması Hiç Belli Olmuyor. Gece'de Gündüz'de Nöbet Oluyor.
- Nöbet Geçiridiğim'de Geçiçi Şuur Kaybı Oluyor. Bu Sebep'leki Kullandığım Hap'ın Yan Etkilerindede Yazıyor.
Elektronik Tamirci'si Olarak İnce Bi İş Olduğun İçin Her Şey'i Kayıt Etmek Zorunda Kalıyorum.
- Bir Geçe Nöbet Geçirdiğim'de Bülbül Gibi Konuşan Kız'ım Beni Görüyor. Sonra'sında Konuşurken Takılmaya Başladı.
- Göz Görme Kaybı'm var. Gözlük Kullanıyorum. Uzak Bozuk. Sağ ve Sol Görme Oranları'da Fark'lı
- Mesleğim'le İlgili Olarak Servis Yaptığım,Bu servis'lere Giderken Araç Kullanmak Zorundayım.Akibetinde Anten Montaj'ı Genel'de Yüksek Yerlerde & Çatı vb Yerlerde Oluyor.
- Geçen Sene Son'undada Boyun Fıtığı Başlangıç'ı Teşhis'i Konuldu.
Neden'i İse Sol Kol'umun Can'ının Kesilmesi Üzerine..
Sıra'lama Yazan Bilgi'lere İstinadan, Emekli Olabilir miyim.Eş'im Bakım Para'sı Talep Edebilir mi ?
Akibet'inde Bilgi Talep Ettiğiniz Takdir'de vermeye Hazırım. İzlemedeyim.
Şimdi'den Teşekkür'lerimi Sunar'ım...
Başlık'tan Anlaşılacağı Gibi Epilepsi Hasta'lığım Var.
Sıra İle Bilgi'lerimi Yazıyorum..
- Elektronik Tamirci'siyim. ''Baba Mesleğim''
Mesleğe 92'de Başladığımı Çıraklık Eğitim Merkezi Okul'unun Sigorta Kayıt'larından Belge'leyebilirim.
- Asker'liğimi Gölcük'te Deniz Elk Çavuş Olarak Devam Ettim. Son 45 Gün Gata'dan Terhis Oldum.
99 Ağustos Deprem'ini Yaşayanlardanım.
- 18.02.1999'dan Beri Bağ-kur luyum.
- Epilepsi Hastasıyım.
Bir Kere Malulen Emekli Olmak İçin Başvurdum. Yanlış Hatırlamıyorsam % 25 Yada % 30 Rapor Verdiler.
Üzerinden Bi 3 Yada 4 Yıl Geçmiş'tir.
- Tegretol 400 Kullanıyorum.
- Kendi mi Bilen Biri Olarak. Kendimi İş'e Kaptırır ve Kasarsam Ay'da 2 Nöbet Geçiriyorum.
Zaman'aması Hiç Belli Olmuyor. Gece'de Gündüz'de Nöbet Oluyor.
- Nöbet Geçiridiğim'de Geçiçi Şuur Kaybı Oluyor. Bu Sebep'leki Kullandığım Hap'ın Yan Etkilerindede Yazıyor.
Elektronik Tamirci'si Olarak İnce Bi İş Olduğun İçin Her Şey'i Kayıt Etmek Zorunda Kalıyorum.
- Bir Geçe Nöbet Geçirdiğim'de Bülbül Gibi Konuşan Kız'ım Beni Görüyor. Sonra'sında Konuşurken Takılmaya Başladı.
- Göz Görme Kaybı'm var. Gözlük Kullanıyorum. Uzak Bozuk. Sağ ve Sol Görme Oranları'da Fark'lı
- Mesleğim'le İlgili Olarak Servis Yaptığım,Bu servis'lere Giderken Araç Kullanmak Zorundayım.Akibetinde Anten Montaj'ı Genel'de Yüksek Yerlerde & Çatı vb Yerlerde Oluyor.
- Geçen Sene Son'undada Boyun Fıtığı Başlangıç'ı Teşhis'i Konuldu.
Neden'i İse Sol Kol'umun Can'ının Kesilmesi Üzerine..
Sıra'lama Yazan Bilgi'lere İstinadan, Emekli Olabilir miyim.Eş'im Bakım Para'sı Talep Edebilir mi ?
Akibet'inde Bilgi Talep Ettiğiniz Takdir'de vermeye Hazırım. İzlemedeyim.
Şimdi'den Teşekkür'lerimi Sunar'ım...