Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Bankada çalışmaya dair fikirlerinizi yazar mısınız?

baba_7240

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim sormak istediğim şu ben heyet raporumu yüzde 40 oranında aldım vede epilepsi yani sara hastasıyım işkura başvuru yaptım bana bir arkadaş bankalarda alacak demişti vede almaya başladılarda lise mezunuyum bankalardanda en çok yapı kredi istiyorum ama hangisi nasipse tabiki sizce benim girme olasılıgım bankalara yüzde kaç olur çünkü epilepsi olunca almaya çekinen çok daha önce de özel güvenlik olara devlet dairesindeydin sizce şansı yüzde kaç olur yoksa başka işler demi şansımı deneyeyım

Epilepsi nöbetlerin şiddetli olmuyorsa sorun çıkaracaklarını sanmam.Çünkü Bankacılık sektöründe müşteri ile diyalog kurar mı ona bakıyorlar.Ben yürüme engelliyim başvursam tamam ama ben istemiyorum bankacı olmak.İşitme,konuşma ve görme sorunu varmı onlara bakarlar.Nöbet geldiğinde kendinden geçme olmuyorsa olur İnşallah.

Üst Alt