Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Kontrol muayenesine gittim. Sonuç ne olur?

furkanft

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar merhaba. Epilepsi rahatsızlığımdan dolayı başvurduğum Üsküdar devlet hastanesinden aldığım %15 lik rapor Abdülhamit hastanesinde %40 a yükseltildi( bugün 02.01.2019) ayrıca askerlikten muaf oldum. Şimdi heyete gireceğim 2hafta sonra. sizce rapor düşer mi yükselir mi. İkincisi rapor süreli verildi. 25 yıldır epilepsi rahatsılığım var. 3 farklı ilaç kullanıyorum. Bu raporun 2 yıl sonra süresiz yapma durumu nasıl oluyor bilginize. Bu arada 2018 aralıkta Üsküdar devlet hastnesi engellilerde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle adalet bakanlığınca açılan soruşturmada birçok gözaltı söz konusu. Saygılar.

arkadaşlar merhaba. Epilepsi rahatsızlığımdan dolayı başvurduğum Üsküdar devlet hastanesinden aldığım %15 lik rapor Abdülhamit hastanesinde %40 a yükseltildi( bugün 02.01.2019) ayrıca askerlikten muaf oldum.
Şimdi heyete gireceğim 2hafta sonra. sizce rapor düşer mi yükselir mi. İkincisi rapor süreli verildi. 25 yıldır epilepsi rahatsılığım var. 3 farklı ilaç kullanıyorum. Bu raporun 2 yıl sonra süresiz yapma durumu nasıl oluyor bilginize. Saygılar.

süreli olarak raporumu bugün aldım

Bugün engelli kartımı aldım. Haftaya aynı gün teslim edeceklermiş. Ücretsiz İETT yi aldım. İSKİ den yarı yarıya su indiriminden faydalandım. Şimdi vergi indirimi için uğraşarak erken emekli olabilmeyi istiyorum

Üst Alt