Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. KPSS'ye girebilir miyim?

ahmet1994

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni raporumu aldım yüzde 40 bende epilepsi hastalığı var ama geçerlilik süresi 2 yıl ben bu raporla kpssye girebilecek miyim?? Çok acil cvp bekliyorum şimdiden tşkler...

Tşk ederim acil cvp verdiğin için ama bi arkadaş bu işlerle uğraşıyo diyo giremessin?

engelli statüsündeki Ekpss mi yoksa herkesin girebildiği kpss mi?

kpss için zaten bir kısıtlama yok

ekpss için de sınav zamanı geçerli olan bir rapor olması yeterli. Kamuya atandıktan sonra kurum yeniden rapor isterse, o zaman ne olacağını bilemiyorum. Ya yeni rapor alır engelli statüsünde göreve devam edersin ya da rapor alamaz ve düz statüye geçirilirsin (bir kez kamuda görevlendirildikten sonra göreve son verilme olasılığı çoook zordur)

sayın oturanboğa kişinin diyelim sınava girerken rapor süresi dolmamış fakat kurum tekrardan rapor istiyor eğer kişi 40 ve üzeri rapor alamassa ataması yapılmıyor daha geçen atamalarda epilepsi hastası bir arkadaşımız aynı durumdan muzdarip atanamadı ve burda bayağı dertleşmiştik kendisiyle
OturanBoğa

Üst Alt