Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Memurum. İstirahat raporu hakkında..?

sersır2005

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
epilepsi hastasıyım. mr ve tetkişklerde odak noktasını bulamıyorlar ve dirençli epilepsi olduğu için ilaca yükleniyorlar.şu an 4 gr olmak üzere 3 çeşit ilaç kullanıyorum. ve nöbetlerim her gece ve en az 6-7 kez uykuda oluyor ilaçlar şiddetini azaltsada nöbet sayısını azaltmıyor ve bu n eden ile gece uykusuz kaldığımdan ve ilaçların yan etkisinden gündüz çalışmakta zorluk çekiyorum. 15 gün hastanede yttım doktor 3 kez 10 gün rapor verdi.ancak devlet memuru olduğum için çekiniyor ve rapor vermek istemiyor.bu hastslıktan dolayı mesiye geç kldığım için sürgün bile yedim. rapor konusunda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.

t11 12 kırığı

benimde omiriliğimde t11ş t12 vertebra kırığı nedeniyle platin var.ağır kaldırdığımda ve sürekli oturduğumda yürüdüğümde ağrı oluyor.epilepsi nedeniyle sağlık raporu alırken bunuda belirttim.grafiler çekildi oran verirler mi sizce..

geçmiş olsun serkan . hastalığını raporlandırmadın mı da sürgün yedin anlayamadım. ilk işin özür oranını derecelendirmek için hastanenin yolunu bulmak olsun. Epilepsi de sen % 40 alırsın zaten. diğer rahatsızlıklarınıda belirt orana eklet. Eline onları al , kuruma da ver.
hangi hastanede tedavi oluyorsun.

Üst Alt