Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Rapor almak için müracaat etsem yüzde kaç oranında verilir?

alpars

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
1975 doğumluyum 2007 tarihinde epilepsi rahatsızlığımın olduğunu anladım.
son 1 senedir ilaç kullanıyorum
tanısı : G40 epilepsi
kullandığım ilaçlar :karazepin
ilaç kullandığımda nöbet geçirmiyorum kullanmazsam ayda 2 veya 3 defa rahatsızlanıyorum ben rapor almak istesem % kaç rapor alabilirim.

kardeş sen eplepsinin en hafif tipindesin rapor oranın düşük olur tabi doktorlardan iyi bilen olmaz ama benim sana diyeceğim başka bir şey var ilaçlarını aksatmadan kullanbilirsen büyük ihtimal bu derten kurtulursun

bende de epilpsi var. bebeklikte başıma gelen büyük bir darbe sonucu beynimde olan yara izinden dolayı. bebeklikten sonra nöbetler kesilince bizimkiler tamamen gitmiş zannedip 1997 yılında tekrar başlar. ilaç tedavisi ile giderilebilir düşüncesi ile iyileşmeyince 23 temmuz 2004 tarihinde beyinden ameliyet oldum. beynimde ki o yara izini aldılar. ama daha da ilaç kullanıyorum. tegretol cr 400. sabah yarım - akşam 1. kullanmadığım zaman demiyim de unuttum zaman olursa çok nadir oluyor. geçirdiğim nöbetler de ameliyet öncesi geçirdiğim nöbetler gibi değil. aklım başımda. baygınlık yok. sadece cevap verememe var ve kimseyi de paniklememk için direk sessiz bir köşeye çekiliyorum. onun için sana tavsiyem istanbul cerrahpaşa da Prof. Dr. çiğdem özkara. eğer uygun görürsen sana özel numarasını da veririm..

not- kusura bakmayın senin biraz konu dışına kaçmış ama bilgi amaçlı bilgileri yazdım.

tabi;
Özel Muayenesi
Prof.Dr. Çiğdem ÖZKARA
Valikonağı Cad. Narin Apt. No:167/3 Nişantaşı - İstanbul

Cerrahpaşa Hastanesi
Nöroloji Ana Bilim Dalı
212 414 30 00 - 21335

not- eğer randevu alacaksan sekreteri nuray hanım ile görüşeceksin. kendisine yukarıda vermiş olduğum bilgilerle ulaşabilrisin.

geçmiş olsun..

ben teşekkürler ederim. güzel haberler vermen dileği ile....

Üst Alt