Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Rapor almak için ne yapmalıyım?

sefikgonenckara

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Epilepsi hastasıyım % 40 özürlü raporum var.Daha doğrusu vardı.Bu raporun aslını kaybettim ama elimde fotokopileri var.Yeni heyet raporu çıkarmak için neler yapabilirim?Gerekli evraklar neler?Bir de şunu sormak istiyorum,yeni rapor çıkarıldığında eski rapor hükümsüz oluyor mu? Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler.

daha önce almış olduğun raporu nerden aldıysan sana ordan kaşeli yeni bir nüshasını verirler oraya başvur onlar aslının bir kopyasını saklıyorlar....

Çok teşekkürler...Yalnız bir sorum daha olacak,eski raporu 2005 yılında almıştım.Ve ben bunu şimdi askerlikten muafiyet için kullanacağım.Yine de geçerli olur mu yoksa yeni rapor çıkarırsam daha iyi mi olur?

sen önce raporunu al bence sonra askerlik şubesine uğra ve onlar seni gerekli yönlendirmeye tabi tutarlar belkide bir askeri hastaneye sevk edip muayene olmanı isteyebilirler...

Zaten askerlik şubesine gidip hastanede de muayene olacağım.Ama maalesef yalandan rapor alanların ceremesini ben de çekiyorum ve gittiğimde bu 3.sefer gidişim olacak askeri hastaneye.Ve maalesef raporun ille de aslını istiyorlar.İlgine çok teşekkürler bu arada tekrardan.

sevgili kardeşim daha önce almış olduğun rapor epilepsi üzerine ve kalıcı bir rapor ise hangi kurumdan o raporu aldıysan onlar sana aslı gibidir kaşesi basılmış evrağı verdiklerinde diğer kurumların onu kabul etmemesi gibi bir lüksü kalmaz....insanlar birşeyi kaybedebilirler ama asılları bir yerlerde var ise ve o asıl evrağı tekrar çoğaltarak ilgili kurum başhekimi üzerine aslı gibidir onayını yapmak zorunda ve götüreceğin kurumlarda kabul etmek zorundadır....okey olmadı kabul etmeyen mercileri ver mahkemeye........

Üst Alt