Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım ve memurum. Yazın çalışmamak için rapor alabilir miyim?

nurdane

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Epilepsi hastaları heyet raporu alabılır mı sıcaklık nedenıyle hasta oluyorsa
Bende heyet raporu almak ıstıyorum ama bu stajerlıgı mı veya memurluk hayatımı etkıler mı pekı
Epılepsı hastası heyet raporu alabılır mı

tabikide alabilrisiniz bu saate kadar durmanız hata

tanibiki alabilirsinizi ama bu sizin memurluğu etkilermi orası meçhul eyer normal memursanız etkiler ama rapor alınca özürlü konumuna düşünüyosunuz bende epilepsi hastasıyım ama devlet memuru deyilim

ben engellı karosundan geldım kadrolu memurum agustos temmuzda heyete gırıp calısmamam gerekıo sıcak nedenı ıle onu kastettım

selam

merhaba arkadaslarım.bana yazın 1-2 ay calısma durumum olmadıgı ıcın sıcakta heyet raporu alabılıyor muyum bu iş hayatımı veya maasımı nasıl etkıler.benım atamamı baska bı yere yaparlar mı yanı

Bu konuda görüşü olan var mı arkadaşlar?

raporunuzda çalışabileceğiniz alanlar ve çalışamayacaniz alanlar var eyer çalışmış olduğunuz bölüm sakıncalıysa rahatsızlınızı göre sizin yerinizi deyiştirmeleri lazım ama kapalı alanda olduğunuz taktirde yinede sıcak çalışamıyrum diyosanız o konuda noroloji servisine gidip derdinizi anlatıp rapor almanız lazım kamuyu bilmem ama özel ama kurumsal bir şirkette çalışıyorum şirket bana rahatsızlıma ters düşen bir iş verse ben raporumu gösteriyorum ve tabiki raporda çalışamıcam alanlar yazıyo sonuçta engelli kadrosunda çalışıyoruz onlarda bunun bilincinde ama tabiki nerde çaılşabileceğimizi nerde çalışamayacağımı onlara söylememiz lazım saygılar diliyorum :)

Epılepsıyı sıcaklık etkılıyor cunku vucuttakı su oranı dusunuyor buda nöbete sebep oluyor ben de o yuzden heyete gırıp 45 gunluk rapor almak ıstıyorum ıznım yok cunku.normal raporumuda agustosta kullanıcam yanı temmuz ıcın heyet almam lazım.ben fethıyede calıstıgım ıcın cok sıcak bu da hlıyle etkılıyor gece uykusuz kalınca dıger gun zorlanıyorum mesala.dıyelım kı dr verdı benım ısımı olumsuz etkıler mı atama falan yaparlar mı bı yerlere yer degısıklıgı yanı.

Ben kamuda calısıyorum kadroluyum bu arada fener:)

Nurdane eğer stajer isen biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Ama Asil memursan bir sorun çıkmayacaktır. Elinde rapor olsun yeter

devlet kadrolu memuru ya kendisine uygun bir işte çalıştıracak ya da malülen emekli edecek diye biliyorum.

epilepsi

nurdane kardeş bende epilepsi hastası aday bir memurun benimde iznim yok sen normal raporumu ağustos ta kullanıcam derken neyi kastediyorsun senin raporunda ne yazıyorki ağustosta çalışmayabileceksin cevaplarsan sevinirim

Nurdane, doktora gidip heyet raporu alırsan maaşın kesilmez.. doktor rapor verirse birşey diyemezler sanıyorum.. önemli olan doktorun rapor verip veremeyeceği, amirinin sana anlayışlı olup olmayacağı..biz burdan kestiremeyiz ki.. çok geçmiş olsun, sağlık daha önemli sakın ihmal etme.

Arkadaşım,
Elinizdeki rapor ile hastaneye ilgili doktora müracaat edeceksin doktor sizi heyete sevk edecek heyette size 2 aylık veya ne kadar ise istirahat raporu verecek o raporu iş yerinize teslim edeceksiniz ve izinli olacaksınız..
Aday memur olmanız istirahat raporu alamayacaksınız anlamına gelmez.

arkadaşlar bir sorum olucaktı ben 2.5 yıldır kamuda engelli kadrosunda çalışan epilepsi hastası bir memurum özellikle yaz aylarında nöbetlerim ve baş ağrılarım artıyor bu durumda beni zorluyor bu yüzden sadece yaz aylarında izinli sayılmak için geçerli olucak sürekli bir rapor alabilir miyim almam durumunda memuriyetimi etkileyip beni işten çıkarma veya erken emekli etme durumu gerçekleşebilir mi bilgilendirilseniz sevinirim iyi çalışmalar

Üst Alt