Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Vergi indirimi için nasıl bir yol izlemem gerek?

karsahini

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar, benim 24.8.1998 tarihinde almış olduğum bir çalışarak hayatını kazanamaz kısmen bakıma muhtaçtır raporum var. ben de özürlü raporu olanların haklarından yararlanabilir miyim, yoksa yeni bir özürlü raporu almam gerekli mi?
eğer yeni bir rapor almam gerekliyse bana yardımcı olur musunuz, yol gösterir misiniz?

ben epilepsi hastasıyım bu arada

Vergi indirim hakkı elde etmek için işyerinizin bağlı olduğu defterdarlığa başvuracaksınız, sizi hastaneye sevk edecekler. Hastanede kurula gireceksiniz. Eğer sevk edilen hastanede epilepsi için gerekli donanım yoksa, o zaman uygun hastaneye sevk edilirsiniz.
Sonuçta çıkan rapor Maliye'ye gider, maliye raporu değerlendirir, vergi indirim hakkı tanırsa, bu işyerinize yazılı olarak bildirilir. Vergi indirim hakkını elde etttiğinizde erken emeklilik hakkını da elde etmiş olursunuz.

Üst Alt