Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi, işitme kaybı, görme kısıtlılığı ve yüksek tansiyon ile rapor oranı ne olur?

Sakaomer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kolay gelsin. Ben 2001 yılında epilepsi ve işitme kaybından%40 rapor aldım. Geçen vergi indiriminden faydalanmak için vergi dairesi ne gittim. Bana raporun eski yeniden çıkarmanız gerek dediler. İlaç almıyorum epilepsi teşhisi konuldu sol kulak%100 sağ kulak%40 işitme kaybı, gözlerde astigmat var ve yüksek tansiyon hastasıyım bana verilen rapor % 40 olurmu.

Kolay gelsin. Bende sol kulak sensörünoral işitme kaybı. Sağ kulak ise %40 işitme kaybı var. Hastaneye gittim sağ kulağı bu hiç hesaplamadan sadece %12 verdi. Yüksek tansiyon%10 fizik ise %8 verdi. Epilepsi olduğumu söylememe rağmen oran vermedi ve 1 yıllık sonra tekrar muayene gibi birşeyler yazmış.sag kulak için engel oranı vermesi gerekmez mi. Teşekkürler

Üst Alt