Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi nöbetinden sonra EKPSS ile ilgili öğrendiklerimi unutuyorum. Ne yapabilirim?

CANONURCAN21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben epilepsi hastasiyim hepinizinde bildigi uzere cogu arkadasimiz EKPSS ye hazirlaniyor .Yalniz soyle bir durum var EKPSS de degisik ozur gruplari var kendi rahatsizligina gore sinava tabii tutulacak bende sunu merak ediyorum EKPSS icin dershaneye basladim ancak aramizda benim durumumu bilen arkadaslar vardir Nobetten sonra bildigim calistigim herseyi unutuyorummm bazi dr lar nobet anina dair oldugunu soyluyor.Sonra hatirlarsin diyor Ama oyle degil her calismam bir nobetle yok oluyorr ki herseyde nobeti tetikliyor Dusunmek,usumek,uzulmek vs sizden yardim istiyorumm napabilirim yada ne yapmaliyimm simdiden verdiginiz cevaplar icin sagolun.....

ben kendimde epilepsi hastasıyım. ilaç düzeyine ve kan sonuçlarına baktır. İlaç dozu istenilen seviyeden yüksek veya düşük çıkarsa denge kaybına ve yan etkilere yol açabilir. Unutkanlık için B12 vitamin eksikliğide olabilir. Vitamin ilaçlarıyla bunun üstesinden gelirsin. Geçmiş olsun Allah şifa versin...

Üst Alt