Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi rahatsızlığından heyet raporu aldım. Raporu nasıl iptal ettirebilirim?

xray

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2004 te %64 surekli epilepsi heyet raporu aldim..nobetlerim oluyordu
2008 den sonra nobetlerim sona erdi..ilac kullaniyorum su anda...bu raporu nasil iptal ettirebilirim....2011 de saglik raporu aldim 3 noroloji
Dr.undan olusan heyetten ehliyet icin..nobetlerimin durdugu raporda yaziyor.ileride %64 luk raporum is hayatimda veya baska bir yerde karsima cikarmi..ne yapmam lazim....tesekkurler. ..

Siz raporu ibraz etmedikten sonra hiçbir yerde karşınıza çıkmaz.

gereken yazıyı almışsınız sorun çıkmaz

İlginiz icin Cok tesekkur ederim sagolun....ehliyet icin aldigim son rapor yeterli diyorsunuz yani......derece yazmiyor son raporda yanliz...yinede son rapor eski raporu iptal mi etmis olur...

Ben rapor alamıyorum siz nasıl rapor aldınız böyle. Rapor alıp çalışamıyorum.

Derya kardes nasıl rapor iyileştiğinize dair mı? Rapor alamıyorsunuz yada engelli raporu mü?

Çalışmak için baş vuru yaptım engelli % 40 engelli çalışabilir raporu alamadım.

Derya kardes ben 2004 te ilacı bırakmıştım nöbetlerim tekrarladı.is yeri beni egitim araştırma hastanesine yönlendirdi...noroloji Dr U yılda kac defa nöbet geçirdiğimi sordu..benimde yılda 3-4 kez nöbetim olduğunu söyledim...ve heyet raporunu yazdı...%40 rapor alabilmen icin yılda 2 kez nöbet geçiriyor olman lazım...fakat nöbetin hiç yoksa bosver hiç raporla uğraşma.benim daha sonra nöbetlerim sona erdi cok şükür. Rapor falan istemiyorum...normal statüde çalışıyorum.

Tunahan ÇETİNKAYA

Ben uzun süre de nobet geçirmiyorum nöbetlerim sona erdi 7 sene oldu epilepsi raporu nu nasil iptal edebilirim

bende nobet gecırıyorum. depakin ve norotin kullanıyorum ama eeg ye gırdım normal cıktı sızde surec nasıl ısledı?

Bizar34

EEG tuhaf bir alet, nasıl ona endeksli karar veriyorlar halen anlamış değilim. İ̇ki defa üst üste girin birinde hasta diğerinde sağlam çıkma ihtimaliniz var.

GeorgeOrwell

valla bende anlamadım. bıldıgın saglam cıktı. sımdı heyette ben unuttum 2 hastalıgımı,

aslında ıkısınden de raporlarım var bırısı astım otekı de norolojık ataklar.

ıtıraz edıcektım bunları da ekleyeyım dıye ama eeg de saglam cıkınca hevesım kırıldı

Peşini bırakma, hastalık tanısı konmasaydı ilaçları vermezlerdi. Kaldı ki nöroloji doktorları da biliyor EEG tek başına yeterli değil.

GeorgeOrwell
kardesım ama benım raporun son gunu bugun

10 10 2022 de aldım yuzde 68.

hem astımı unuttum hemde norolojıyı

moralım cok bozuldu ya

Üst Alt