Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi raporu çıkartmak ilerde yaşaşmımı olumsuz etkiler mi?

salus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
3-4 yıldır epılepsı hastasıyım rapor cıkartmadık eger rapor cıkartırsak ne gıbı bır zararı olur her yerde karsıma cıkarmı hayatıma engel olurmu askerlık ehlıyet vb.

Askere giderken de Ehliyette de mecbur Sağlık Raporu çıkaracaksınız zaten
Şu anda da çıkarsanız aynı şey 1 sene sonra da çıkarsanız aynı şey olur.

Eğer % 40 ve üzeri alabilirseniz engellilerin yararlandığı haklardan yararlanabilirsiniz.

Grcen ay a2 ehliyet aldm sıkıntı olmadı sanırım sistemde gozukmuyor ama raporu alırsam gorunur dıye tahmin ediyorum

rapor çıkarttığın için iptal olur yüzde 40 altı alırsanız sistemde gözükeceği için ehliyet iptal olur hiç bir işinize yaramaz rapor

Arac kullanman herkesin hayatini etkiler kendinin ve butun insanlarin yasamini ben epilepsim ortaya cikmadan once 2yil kullandim ama ilac icmeye basladigimda arac kullanmayi biraktim daha sonrada askeri heyet ehliyeti iptal etti 3yil askeri hastane farkli ilaclsr denefi vs. Askrrfen muaf oldum daha sonra % 40 engelli raporumu aldim vergi indirimi icin muracat ettim erken emekli oldum hala hazirda ilac iciyorum ve ayak ustu nobetlerim dewam ediyor hersey ehliyet degil bence birkez daha dusun saygilar

Üst Alt