Merhaba ben epilepsi nedeniyle askerlikten muaf oldum. Ancak firmalar epilepsi nedeniyle ya işe hiç almıyor ya da, engelli raporu al gel işe başla, diye karşılık veriyorlar.
Hastalıklarım
Epilepsi (2 yıldır nöbetim yok, ilaç kullanıyorum)
Tek Epididim Kisti
Epilepsiye Bağlı Kronik Depresyon
Amblyopia( Göz Tembelliği):
Sol 0,4
Sağ 0,6
Sol 6. Kaburgam kırık ve ters kaynadı.
Kronik Oral Aft
Alerjik Astım( Arı sokmasında anafilaksi) ilaç kullanmıyorum.
Bunun dışında Huzursuz bacak sendromundan şüpheleniyorum ama hiç muayene olmadım, bunu heyete söylemem gerekli midir?
Daha önce hiç başvurmadım, 24 yaşındayım. 2 yıldır her yerden aynı sonucu alıyorum engelli raporu istiyor işverenler ya da direk gönderiyorlar. Önceleri engelli olmayı kendime yakıştıramadım fakat artık alıştım; bir değil iki değil herkes mi aynı şeyi söyler. Bu hastalıklar ile alabilir miyim?
ozgurmeric74 KKELEBEKK OturanBoğa Kalem
değerleri yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum, fikir sahibi olmam adına
Hastalıklarım
Epilepsi (2 yıldır nöbetim yok, ilaç kullanıyorum)
Tek Epididim Kisti
Epilepsiye Bağlı Kronik Depresyon
Amblyopia( Göz Tembelliği):
Sol 0,4
Sağ 0,6
Sol 6. Kaburgam kırık ve ters kaynadı.
Kronik Oral Aft
Alerjik Astım( Arı sokmasında anafilaksi) ilaç kullanmıyorum.
Bunun dışında Huzursuz bacak sendromundan şüpheleniyorum ama hiç muayene olmadım, bunu heyete söylemem gerekli midir?
Daha önce hiç başvurmadım, 24 yaşındayım. 2 yıldır her yerden aynı sonucu alıyorum engelli raporu istiyor işverenler ya da direk gönderiyorlar. Önceleri engelli olmayı kendime yakıştıramadım fakat artık alıştım; bir değil iki değil herkes mi aynı şeyi söyler. Bu hastalıklar ile alabilir miyim?
ozgurmeric74 KKELEBEKK OturanBoğa Kalem
değerleri yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum, fikir sahibi olmam adına
Son düzenleme: