Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi, Ventriküler Taşikardi, Obezite, Sol Omuz Sekeli Eha Kisitli rapor oranı..?

Furkan9037

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, şuanki raporum epilepsi, obezite ve sol omuz kırık sekeli ile %43. şubat ayindan beri ritim bozuklugu yasiyorum, min. 220bpm ile acile gidiyorum. 3 farkli kardiyoloji dr u da(biri bölüm başkani) ablasyon yapilmasi gerektigini ve ilacla tedavi edilemeyecegini soyledi. bende nöroloji doktorumla görüştüğüm de masada kalma ihtimalimin olduğunu ooerasyonun benim icin tehlikeli olabilecegini soyledi. haliyle operasyona giremedim ve durumum arafta kaldi. engel raporuma bu rahatsizligi da ekletmek icin tekrar heyete girecegim ama bunun icin %kac verirler acaba? tesekkurler simdiden.

Geçmiş olsun. oran etkisinden önce sağlığınız için önemli olan ne ise onu yapmalısınız. ablasyon olmanın riskli bir durumu olmaz.hastalığın hayat boyu sizlere yükleyeceği risklerden daha fazla değildir. risk durumu tıbbi olarak yapılan bütün operasyonlarda bulunur.

Nurtan

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim, epilepsi rahatsizligim suresince 3 defa omuzlarimdan ameliyat geçirdim zaten. Fakat operasyon kalple alakali oldugu icin ve epilepsi de cok fazla ilac ile nobetlerimi kontrol altina almaya calistigimiz icin boyle bir yorum yapti noroloji doktorum. burada ilacla tedavi olmadan direk operasyon denilmesi daha fazla zorlayici oldu, o yuzden oran meselesini düşündüm.

ablasyon yapılması ilaç tedavisinden daha iyi sonuç verebilir. sizinki dediğiniz gibi ilaçla tedavi evresini geçmiş büyük ihtimal. kadriyoloji Dr. ile nöroloji Dr. anlattıklarını konuşun ortak bir nokta bulunabilir. çünkü ilerleyen zamanlar da bu durumda daha büyük risklere maruz kalabilirsiniz.

2018 raporum e-rapor olarak işlenmedi

Merhaba, 2018 yikinda almiş oldugum raporumu hastaneye ibraz etmeme rağmen, halen e-rapor sisteminde 'kayit bulunamadi' yazisini görüyorum. Raporu yanimda tarayip sisteme girdiler, 2 gün oldu. Neresi ile iletişime geçmem gerekir?

Üst Alt