Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsiden % 45 raporum var. Emeklilik şartlarım nedir?

taner19

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar ben taner 1992 yılında epilepsi(sara) 9hastalığına yakalandım ve halen devam etmekte ve %45 özürlü raporum mevcut nasıl emekli olurum ve 3665 gün primim var vede emekli olmuş olsam ne kadar geçer aylık olarak acaba .şimdiden teşekkürler

1.Sigorta girişinizi ve doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak yazar mısınız?
2.Vergi indiriminiz var mı?
3.Raporu hangi yıl aldınız?
4.Halen çalışıyor musunuz?
Bu soruların cevaplarını verirseniz yardımcı olabilelim..

özürlülük hakkında

raporum 1995yılında verildi ,doğum tarihim 25/02/1977,halen çalışıyorum,vergi indirimi alıyorum ,3665 primim var gün olarak ,1995 yılından beri sigortalıyım .

2008_oncesi.PNG

17 yıl 3920 güne tabiisiniz.
Yıl olarak doldurmuşsunuz, prim gününüzü 3920 güne tamamladığınızda emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.
Ne kadar maaş alacağınız ile ilgili: http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/91572-sgk-sitesinden-emekli-maasi-hesaplatma.html

çok teşekkür ederim sğolun bir sorudaha sormak istiyorum arkadaşımın I özürlü raporu var,05/02/1977 doğum tarihi ,sigorta başlangıcı ise 30/07/2000,vergi indirimide alıyor ,halen çalışıyor ,3564günde primi bulunuyor tekrar teşekkürler cevaplarsanız sevinirimrapoun verildiği tarih : 2002

18 yıl 4080 günle emekli olabilir, 2000 + 18 = 2018 yılının 8. ayından itibaren, prim gününü de 4080 güne tamamlamış olması şartıyla emeklilik için başvuru yapabilir.

sevgili kelebek çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için sizi yorduk kusura bakmayın hakkınızı helal edin.sağolun varolun

sağolun teşekkürler hakkınızı helal edin

Üst Alt