Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsiden %80 raporum var. Evde bakım parası alablir miyim?

ersin63

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
her hangi fiziksel sorunum yok kronik böbrek hastasıyım

eşimin üstüne bakım ücreti bazı kriter varmış normaal ssk emeklisiyim şu ad 1580 tl maaş alıyorum ailem benimle üç kişi eşim esnaf ama iki senedir hep zarar ediyor her hangi bir birikimizde yok aksine borçumuz var bu durumda bakım ücreti alabilirmiyiz

Raporum ağır engelli ve sürekli çalışamayacayı işler ibaresinde her hangi bişey yazılmamış

şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim

1580 tl eşiniz esnaf fiziksel engeliniz yoksa çok zor çünki agır engeli raporunuzun olması bakımdan yararlana bilirsiniz manasına gelmez evegelen heyet genelde yatalak bakıma muhtac ihtiyaçlarını karşılayamıyan kişilere bakım parasından yararlandırıyor sizyenede baş vurup şansınızı deneye bilirsiniz kişi başı 572 tl yi gecmemeli emekli maaşı almanız problem degil http://www.engelliler.biz/forum/evd...racaatinda-istenilecek-belgeler-ve-surec.html

benimde fiziksel engelim yok ben alıyorum şizofreni hastasıyım illa yatalak diye birşey yok olurmu öyle şey

Üst Alt