Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsiden neden süreli rapor veriliyor..?

lvnt_20

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim %94 raporum var sürekli iki yıllık verilior %15 epilepsi var gerisi görme engel epilepsinin iyleşme ihtimali olmadığı halde neden sürekli iki sene de bir kontrol ediliyor bunun için başvurabileceğim kurum varmı varsa lütfen bilgi verin delircem her iki sene de bir rapor mu yenilenir ya

Sevgili kardeşim;

Bahse geçen konu daha önce başımdan getiği için tecrubeliyim...

Size onu veren kurulun tamamen keyfiyetinden kraldan çok kralcılığından ileri gelmekte süreli rapor vermesi !....

Daha önce de ilk epilepsi %40 rapor aldığımda ve teşhis bölümünde kronik ağır işte çalışamaz v.s v.s yazmasına rağmen 1 sene süreli verdiler tekrar kontrole gittiğimde iyileşme imkanı olmadığım halde günde 3tane ilac kullandığım halde oranımı neye göre düşüyorsunuz dediğimde iyileşme imkanın olmayabilir ama kalıplı yapılı adamsın sana rapor vermek kul hakkına yetim hakkına girer dediler !.. sinir krizi geçirmeme rağmen aslanlar gibi düşmüş oranımla kalakaldım....

Daha sonra aradan müddet geçtiğinde başka bir hastahaneye başvurduğumda saygıdeğer nöroloji doktorumun anlayışı ve heyetteki tüm değerli doktorların canı gönülden anlayışı ile %40 süresiz raporumu aldım onlara sonsuz minnet borcum var...

İşin özü sadece keyfiyettir maalesef değerli kardeşim !.....

bende başka bi devlet hastahanesine başvurayım bari

muhammet
öncelikle geçmiş olsun aynı rahatsızlık bende de var epilepsi nisan ayında raporu aldım %40 bir bilmiyom sen ne miktarta ilaç kullanıyon bilirsinki bu epilepsi çeşit çeşit hepsi bir değil ben ilk müracatta 40 aldım ama 1,5 yıl nöbetlerden dolayı işsizim çalışamıyom ilaçları cepten alıyom senin nöbetlerin ne durumda her şey kan tahlilinde ve eeg de sonuçlara bağlı.

Üst Alt