Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsiden vergi indirimi alacakları hastanede gözetim altında tuttukları doğru mu?

yakup42

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2011 yılının mart ayında almış olduğum %40(süreklidir) vergi indirim raporum var emekliliğime 3 yıl kaldı yeni düzenlemeğe göre epilepsi hastalığından vergi indirimi raporu alacak olanlara hastaneye yatırıp gözetim altında tutuyorlarmış acaba ben emekli olacağımda bendende aynı şartlar istenirmi bilgi verirseniz memnun kalırım teşekkür ederim

Hastanede gozetim altinda ne diye tutulacak. ? Buradaki amac nedir. ?

epilepside nöbet geçirip geçirmedine bakmak için hastanede gözetim altına tutuyorlarmış bu yeni yapılan uygulamymış eskiden vergi indirimi raporu sürekli olanlarıda tekrar hastenede gözetim altına alıyorlarmı bunu örenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum :confused:

Video-EEG Monitörizasyonu çekimini isteye bilirler en fazla 10 gun yatıra bilirler hastanede yada doktorun ayarlayacak hastanede yatıp izleyecekeler ben yattım ankarada epilepsi teşhisi olduğu halde bana 10 verdiler doktorun yani bölüm hocanın istememesinden kaynaklandı ben savcılığa şikayet etmedim şimdi bursa uludagda egg çekimlerinde profosor epilepsi yeşhisi koydu iki ay ilaç kulanıyorum ondan sonra rapor hazırlanacak öyle dedi uzman bende böyle sen en iyisi doktor bul çünkü şansın olmaya bilir olsa bile yoktur diye biliyorlar

vergi deftarlığın git göster raporu bence yeni olduğu için kabul etmeleri lazım sen hastaneden 40 aldın diyelim ankara gönderdiler düşürdüler diyelim ilk 30 gun içide geç kalmadan mahkemeye vereceksin ve vergi indirimi hakkını alacaksın kesin bunu unutma

>Epipelsi teshisi icin EEG bile yeterlidir.

Teshis de anamnezi (oyku) ve EEG ile koyulabilir.

Elinizde EEG varsa ve klinik olarak Epilepsi destekliyorsa ne diye hastanede yatirilacaksiniz. ?

Burdaki amac, nobet gecirme sIkligi ise , iyi 1 hekim EEG den sizin Epilepsi siddetinizi kestirebilir.

Ayrica : Epilepsi hastalarinin nobet sIkliklari ruhsal durum vb. nedenler de degistirir.

arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bilgi benim vergi indiriminden 2011 yılının mart ayında almış olduğum Ankara'dan onaylı %40 süreklidir raporum var.emekliliğime üç yıl kaldı emekli olacağımda tekrar hastaneye yatırıp gözetim altına alıp yeniden rapor isterlermi.:eek:

Tabii ki yok böyle bir şey. Defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde etmişseniz, o hak size -ssk/4a'dan- erken emeklilik hakkı da kazandırdı. Bir daha raporla felan uğraşmayacaksınız...

beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim çok memnun kaldım.4a emekliliği ne oluyor normal emeklilik ne oluruyor bilgi verirseniz memnun kalırım:)

4 a emekller ( yani sgk bağlı prim ödeyenler için)

4a işçiler 4b memur statünden emekli oluyo kısacası böyle

vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim bugün emekli olsam 17 yıl 3920 günden ne kadar maaş alırım bilgi verirseniz memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim

850 den yukarı anca emekli olunca belli olur kimse bilemez

Yakup42 selamlar,
Bende 23 yıllık epilepsi hastasıyım ve ilk kez saglık kurulu raporu almak için bu hafta Haydarpaşa Numune Has. S.K.H. baş vurarak 7 Ocak 2015 tarihine S.Heyeti
için randevu aldım.
Epilepsiden vergi indirimi alacakları hastanede gözetim altında tuttukları doğru mu?Bu konu hakkında net bir bilgin var mı. Tecrübelerinizi paylaşa bilirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt