Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsiye nasıl teşhis konur? Rapor alma süreci nasıl olur?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Merhaba ben posttravmatik epilepsi hastasıyım iş kazası sonucu oldum tedavilerim özel bir hastanede oldu sgk şimdi beni maluliyet oranımı belirlemek için devlet hastanesine yolluyor şimdi epilepsiden rapor alan arkadaşlar bana orada yapılacak işlemler hakkında bilgi verebilir mi?

Bildiğim kadarıyla birkaç testle beraber kullandığınız ilacı keserek hastanede nöbet geçirmeniz beklenecek ve ona göre karar verilecek... Yani, nöbet geçirinceye kadar hastanede yaışınız yapılır diye düşünüyorum..

Konuya dair bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız yazsın lütfen.

Merhaba
epilepsi olup olmadığınızı anlamak için,EEG filminiz çekilir (kafanıza yerleştirilen elektrotlar).bu filim beyin dalgalarınızı gösterir,bunun sonucunda ve geçirmiş olduğunuz havale( bayılma) şekli ile epilepsi hastası olup olmadığınız belirlenir,tedavi olduğunuz bir doktor varmıdır...?

evet ama özel hastane doktoru işyerime epilesidir diye yazı yazdı birde tam teşekküllü hastane heyet raporumdada epilepsi yazıyor

Kullandığın ilaç yomu kan tahlilinde ilaç düzeyine bakıyorlar diye biliyorum.

şöyle bişey var yanlız karacigerim aşırı ilaç yüklemesinden dolayı ağır ilaç alınca çabuk yoruluyomuş uzun bir süre komada kaldım yaklaşık 1 ay ilaçla yaşadım o nedenle tegretol cr200 kullanabiliyorum

epilepsi?

Selam epilepsili arkadaşlar merak ediyorum epilepsi tanılarınız sağlık kurullarında ne şekilde yapıldı benim kurul nöroloji doktoru daha önceden çekilmiş mr ıma baktı birde kanımdaki antiepileptik ilaç düzeyine baktı ayda 1-2 defa nöbet geçirdiğimi söyledim kurul kağıdına yazdı daha sonra heyet günü raporumda da epilepsidir diye yazıyordu ve bu şekilde ankaraya gitti eeg falan çekilmedi bana şimdi raporum ankaradan döner diye korkuyorum

ben 8 yıldır hastayım ve çok yüksek dozda ilaç kullanmama rağmen rapor konusunda zorluk çıkarıyolar.en az yüzde 20 veriyolar hafta 2 veya 3 kere oluyosan verebilirim diyor oda en az40 zaten rapor cetveli var forumda bulabilirisn. senin rahatsızlığın ilk başatan beri takip eden doktordan talep etmelisin raporu sana tavsiyem bu olur benim yüzde 40 raporum var epey uğraştım diyim sana saygılarımla kolay gelsin şimdiden devlet hastanesi geçerli oluyor özellikle

epilepsi için teste girdim eeg montirizasyona bağlanıyor 24 saat gözlem altında tutmak zorundalar teşis ben şöyle söyleyeyim herşey doktorun yazısında bende nöbet olduğu halde nöbet yazmadı çünkü direk %40 vermek zorundalar yönetmelikte mevcut ben allaha havale ettim çünkü teknisyen olsun beni takip eden doktor olsun hoca olsun hepsi nöbet olduğunu tasiklediler ama hoca yazmadı farklı birşey yaptı yüksek geliyordu özür % desi şimdi 29 indi tabi bu benim şansızlığım sen önce git muane ol unv hastanesinde nöbetle ilgili rapor al ama şöyle birşey var bende ilk nöbet teşisinde heyete girdiğimde ilaç kulanıp kulanmadığımı sordular kulanmamıştım %40 yazısının üzerini çizdiler haberin olsun herşey olabilr ama büyük ihtimalle alırsın belirli gözle görülüyorsa

çok geçmiş olsun

Üst Alt