Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erkek Adam Pcyi Böyle Kullanır‏

alptug06

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar

Silmek istediği bir dosyayı shift+del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz

Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur[/SIZE]

[SIZE=4]Ip'sini gizlemez[/SIZE]

[SIZE=4]Windows xpde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür[/SIZE]

[SIZE=4]Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir "tek rakibim amd", "rahmetli de x386'ydı", "bir sana hasretim bir de 3ghz cpu hızına", "windows'un ustasıyım, linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez[/SIZE]

[SIZE=4]Imac gibi renkli, cicili bicili bilgisayar kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar[/SIZE]

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz
nokta.gif
gerekirse format basar

Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, normal fare takar[/SIZE]

[SIZE=4]Işıklı-janjanlı kasa kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar[/SIZE]

[SIZE=4]Markalı pc almaz, kendi pc'sini kendi toplar[/SIZE]

[SIZE=4]"bilmiyordum yanlış yaptım pc bozuldu" demez[/SIZE]

[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]"sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der[/SIZE]

[SIZE=4]Amd 3000+'ı 2.6ghz'e overclock ederken yanan işlemcisini servise götürdüğünde adam gibi doğruyu söyler, "abi açtım çalışmadı" demez "ne biçim işlemci bu, adam gibi overclock yapılmıyor" der[/SIZE]

[SIZE=4]Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz gerekirse bozar ama yine de kurcalar[/SIZE]

[SIZE=4]Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen enter'a basıp gönderir[/SIZE]

[SIZE=4]Xp'sini windows klasik temasıyla kullanır şekerci dükkanı gibi kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Boş usb yuvası bırakmaz hepsini doldurur[/SIZE]

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Ayna önünde değil, web cam yardımıyla monitör önünde tıraş olur
[/SIZE]
[/FONT]
[SIZE=4]
[/SIZE][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]128 mb usb bellek taşımaz, babalar gibi 80 gb sabit disk taşır[/SIZE]

[SIZE=4]Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz[/SIZE]

[SIZE=4]Bulduğu windows açıklarını kendi kapatır[/SIZE]

[SIZE=4]Evinde evcil hayvan yerine virüs besler[/SIZE]

[SIZE=4]Renkli, cicili bicili windows media player arayüzü yerine, siyah arayüzlü winamp kullanır[/SIZE]

[SIZE=4]Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz, eliyle iter[/SIZE][/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen enter'a basıp gönderir[/SIZE][/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]normaldede umursamazlar karşısındakini zaten :p [/SIZE][/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]sanalla gerçek hayatları aynı :D[/SIZE][/FONT]

Üst Alt