Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erkek psikiyatri doktorları psikoz kadın psikiyatri doktorları bipolar teşhisi koyuyor!?

Harbiden doğru. Kendi doktorum bipolar bozukluktan şizoaffektife evrildiğimi artık şizoaffektif olduğumu ömür boyu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Devlet hastanesindeki gittiğim kadın doktor ise beni bi azarladı bipolarsın sen diye.

Doktorlara bağırmaktan öteye gitmek! nedir bilir misin?
Aştım artık aması da yok ölmeyecek bu şizofren ölmedi hala

@anonymous, Osmangazi tıp fakültesinde bana depresyondasın demişlerdi, aynısını eskiden sürekli gittiğim doktor yaptı. Orda bana depresyondasın dediler dedim doktoruma. Hastasın sen hasta diye bağırdı. Hastayım ama depresyonda olduğumu düşünmüyorum dedim. Sesini normal doza alarak bence de depresyonda değilsin dedi. Bu bağırmalar , değişik hareketlerle muayene etme yöntemi.

@[NirvaNa],
Eğer böyle birşey varsa,
erkeklerde mantıksal zeka daha geliştiğinden şizofreni de bir mantık hastalığı olarak kabul edersek
kadınların duygusal zekaları daha fazla geliştiğinden bipolar duygu durum bozukluğu olarak kabul edersek
Kişiler kendini karşısındakinde görür, kendi gibi bilir ya da yansıtma dersek buna , bu şekilde belki açıklanabilir.

@anonymous,

Vallahi bana hiçbir doktor bagiramaz gider şikayet ederim gerekirse kavga ederim biz hastayız onlarda bize saygılı şekilde tatlı dille bakmakla yükümlü bir kere parmağımı zedeledim iyi muayene ettiler fakat röntgen çeken eleman beni çocuk gibi azarladı elini sola çevir diye bende kavga ettim akşamına doğru sağlık bakanlığı aradı beni şikâyetimi ettim sonrasında ne oldu bilmiyorum takip etmedim @osmangazi

Ruh hastalıklarında kadın ve erkek doktorların hastalığa ve hastaya bakış açısının farklı olduğunu duyuyorum biz oğlumla hep erkek pisikiyatristte gittik arada kadın doktorlar çıktı ama tek seferlik muayeneydi ve asistandı onlar onun için bu konuda fikir belirtmem zor.

Ama her iki cinsteki doktorlarla uzun süreli muayene tecrübesi olanlar yazarsa ilginç bir veri tabanı oluşur.

Doktorun bağırması ayrı bir konu o ayrı tartışılabilir.

Asistan doktor baktığı için ve sürekli değiştiği için kadın erkek artık şansıma hangisi gelirse o bakıyor. Hiçbirisi tanı değiştirmiyor. İlacımı yazıyor nasılsın neler yapıyosun diye soruyor. Tatmin edici cevaplar verdiğim için muayene sona eriyor ve bitiyor.

Aynı hastahanede toplu olarak bir görüşme yüzeyselde olsa oluyordur.Benimde sağında solunda faça veya yanık olana bipolar diyorlar diye bir kanım vardı ama sorumluluğu atmak için başhekime en azından soruluyordur.

bana doğru ilacı bulan kadın doktor du

Kadınlar daha ilgili erkekler daha bilgili gibi.!! 🧐 İlginin, bilginin kadını erkeği olmaz tabii benim edindiğim izlenim tecrübe diyelim .:unsure:

Son düzenleme:
Üst Alt