Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erkek ve bayan sondaları farklı mıdır?

idosente

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
67
Arkadaşlar benim elimde hı slıp plus sonda var fazla bi bayan arkadaşa lazımmış ona göndereceğim ama erkeklerle bayanların kullandığı sondalar farklımı yoksa erkeklerin kullandığı sondayı bayanlarda kullanabilirmi ona göre göndereceğim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

senin kullandığın bir diğer kişiye olmayabilir bayanların kulandığı ince ve kısa dye bende biliyorum yinede konuya daha çok hakim bir arkadaşımız cevaplarsa daha sağlıklı olur

evet tam bi bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi ihtiyacı olan arkadaş bekliyor işine yaramayacaksa boşa kargo ödemesin... sondanın boyları aynımı bilmiyorum ama kalınlıkları aynı ikimizde 14 kullanıyoruz

Çapı tutuyorsa, fark etmez. Erkekler 40 cm'Lİk kataterin tamamını iter mesaneye ulaşmak için, kadınlar yarısını. Aradaki fark budur. Uzunluk farklı yani... Kadınlar da erkek sondalarını pekala kullanabilir.

sağolun bülent bey bende böyle düşündüm ama emin olmak için sordum eğer olduki işine yaraamadı arkadaşımızın o da ihtiyacı olan birine yollar...

Üst Alt