Selamlar,
Emekliliğe yeni başvurmuş birisiyim. Yaş 41. Miyotoni hastalığına sahibim.
Normal kadroda çalışarak ama son yılımda öğrendiğim bilgiler vesilesi ile vergi indirimi alarak emekli oluyorum. 16 yılım doldu. 1 ay içinde maaşım bağlanacak inş.
Bu işi geç öğrendik. forumlardan bakıyorum yıllardır özellikle öğrenci iken otobüse para vermemek, çalışırken vergi indirimi farkı almak yıllardır, sahip olduğum ve oturduğum eve vergi ödememek ve en önemlisi askerlikten yırtma gibi bir çok avantajı geride bırakan birisiyim. Nasip diyorum. Ama son anda emekliliği yırttık gibi gözüküyor.
Sorum şudur ; Emeklilikten sonra izleyeceğim strateji ne olmalıdır ?
Özürlü kadrosundan emekli olarak iş aramak mı ?
Normal kadrodan emekli olarak iş aramak mı ?
Hangisi işveren ve çalışan için avantajlı ?
Özürlü emekli bir birey çalışma hayatını nasıl devam ettirmeli genel kanaat nedir ?
Bir de iş imkanları nedir? Hangi siteleri ziyaret etmeliyim?
İşkura kayıtlı olma şartı aranıyor. İşkura kayıt nasıl yapılır ? Ben işkura raporumu işlettirmiştim ama elimde bir belge olmasımı gerekiyor acaba?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Emekliliğe yeni başvurmuş birisiyim. Yaş 41. Miyotoni hastalığına sahibim.
Normal kadroda çalışarak ama son yılımda öğrendiğim bilgiler vesilesi ile vergi indirimi alarak emekli oluyorum. 16 yılım doldu. 1 ay içinde maaşım bağlanacak inş.
Bu işi geç öğrendik. forumlardan bakıyorum yıllardır özellikle öğrenci iken otobüse para vermemek, çalışırken vergi indirimi farkı almak yıllardır, sahip olduğum ve oturduğum eve vergi ödememek ve en önemlisi askerlikten yırtma gibi bir çok avantajı geride bırakan birisiyim. Nasip diyorum. Ama son anda emekliliği yırttık gibi gözüküyor.
Sorum şudur ; Emeklilikten sonra izleyeceğim strateji ne olmalıdır ?
Özürlü kadrosundan emekli olarak iş aramak mı ?
Normal kadrodan emekli olarak iş aramak mı ?
Hangisi işveren ve çalışan için avantajlı ?
Özürlü emekli bir birey çalışma hayatını nasıl devam ettirmeli genel kanaat nedir ?
Bir de iş imkanları nedir? Hangi siteleri ziyaret etmeliyim?
İşkura kayıtlı olma şartı aranıyor. İşkura kayıt nasıl yapılır ? Ben işkura raporumu işlettirmiştim ama elimde bir belge olmasımı gerekiyor acaba?
Bilgilendirirseniz sevinirim.