açıklaman için teş.ben şu an müracat edicem istifa edip emekli olmayımı bekleyeceğim,yada işveren çıkış yapıp tekrar girişmi yapacak .yani emekli olmam garanti olana kadar beklemelimiyim.
100de 42 vergi indirimi aldım.şimdi sigortaya hangi evraklarla gidicem,şu an özel sektörde çalışmaktayım,işi bırakıp emekli olana kadar bekleyecekmiyim yada aynı işyerine çıkış girişmi yapacağım,işyerim çık tekrar gir derse emekli olmam garanti olmadan sgdp mi ödeyecek,aydınlatırsanız sevinirim,herkese neşeli günler...
kelebek .ben şunu öğrenmek istiyorum.engelli vergi indirim belgesiyle sgk ya müracat ettim günü senesi herşeyi tamam emekliliği haketmişsin dediler varsayalım.ondan sonra işimden istşfamı edeceğim çalışmaya devam etmek istersem iş yeri çikiş girişmi yapacak,sigortamı sgk ya başvurduğum günden itibarenmi sgdp ödeyecek ,emekli olmam garanti olduktan sonra çalışmaya devam edersemmi sigorta pirimimi sgdp olarak ödeyecek bunları öğrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim,yada sgk beni yönlendirecekmi